Sayfa 753/997 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: Viop XXXIII

harıl harıl seçim kanunu hazırlanırken seçim 2023'te demek çok gerçekçi gelmiyor. 2 yıldan fazla varsa niçin kanun hemen değişsin? o kadar sorun varken ittifak sadece buna bir de sp'ye yoğunlaşmış. saatleri de yarın sabaha kurmuşlardır.

o kadar il kongresi de yapıldı, hem de corona pahasına.

ama reis en doğrusunu bilir, seçim yok diyorsa yoktur. ülkenin bekaası için seçim lazım derse o da doğrudur, makbuldür ve de tez zamanda seçim ekonomisine geçilmelidir.
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    harıl harıl seçim kanunu hazırlanırken seçim 2023'te demek çok gerçekçi gelmiyor. 2 yıldan fazla varsa niçin kanun hemen değişsin? o kadar sorun varken ittifak sadece buna bir de sp'ye yoğunlaşmış. saatleri de yarın sabaha kurmuşlardır.

o kadar il kongresi de yapıldı, hem de corona pahasına.

ama reis en doğrusunu bilir, seçim yok diyorsa yoktur. ülkenin bekaası için seçim lazım derse o da doğrudur, makbuldür ve de tez zamanda seçim ekonomisine geçilmelidir.
    Çünkü seçim kanunlarında yapılan değişiklikler, yürürlüğe girdiği tarihten itibaren bir yıl içinde yapılacak seçimlerde uygulanmaz. (Anayasa 67/son fıkrası)

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Kimsenin seçilmesine gerek yok koltuk boş kalsa bundan daha kötüsü olmaz. Ama gitmemek için emin ol biden ile ortak olur. Putin ile ne isterse o olur. Arada çin de olur. O bunları yaparken siz polıtıka dersenız. Baskası bıden ile putin ile çalışma yapınca satılmıs dersiniz. Sizin mizacınız bu değişmez. Ülkede talan edilmeyen satılmayan yer kalmadı ama hala ülkeyi muhalefet satmıs muamelesi oluyor. Üniversitelerde arastırma konusu olmalı.
    Önemli olan kucağa oturmadan milletin oyunu alarak ülkeyi yönetmektir.Yoksa dışardaki demokrasi havarileri bizi çok düşünüyorlar.Şu anki durumumuza çok üzülüyorlar.Bizi özgürleştirmek ve ülkeye demokrasi getirmek için can atıyorlar.Tıpkı Afganıstan.Irak Libya gibi.Adamlar orta doğuda 30 tane yeni devlet kurmak için en az 30 yıl bu bölgede kalmayı planlamış.Hangi devletlerden çıkacak bu kadar yeni devlet.Klişeleşmiş laflarla biryere varılmayacağı gibi çalışmadan da bir şey elde edilmez.Söylediklerim konusunda bir fikriniz varsa onu duyalım.Çünkü ben kimseyi suçlamıyorum ve genelleme yapmıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by baymetin Yazıyı Oku
    Önemli olan kucağa oturmadan milletin oyunu alarak ülkeyi yönetmektir.Yoksa dışardaki demokrasi havarileri bizi çok düşünüyorlar.Şu anki durumumuza çok üzülüyorlar.Bizi özgürleştirmek ve ülkeye demokrasi getirmek için can atıyorlar.Tıpkı Afganıstan.Irak Libya gibi.Adamlar orta doğuda 30 tane yeni devlet kurmak için en az 30 yıl bu bölgede kalmayı planlamış.Hangi devletlerden çıkacak bu kadar yeni devlet.Klişeleşmiş laflarla biryere varılmayacağı gibi çalışmadan da bir şey elde edilmez.Söylediklerim konusunda bir fikriniz varsa onu duyalım.Çünkü ben kimseyi suçlamıyorum ve genelleme yapmıyorum.
    Büyük ortadoğu projesi eş başkanı olsak yeter cannn..

5.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    bu da benim teorim

Güzel bir grafik, ufak bi aşağı var gibi, ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by baymetin Yazıyı Oku
    Bahsettiğin 30 devlet değil 22 devlet. 30 sene once değil 20 sene önce planlandı. Ve acıklandı. Bu kapsamda akp başa geldi ve ben ortadoğunun eş başkanıyım dedi.

Kucağa oturmaya gelince. Abd ırak a vuruken reisin abd askerlerine başarı dileyip teşekkür etti.

Aynı reisin natoya libyaya mudahale edin diyip paramparca ettirdi.

Aynı reisin suriyedeki çöpleri ülkene doldurup ülkenın demografik yapısıyla oynadı ve esed hala orada secım yaptı %95 ile secıldı.

Aynı reisin arap baharınıda izledi müslüman coğrafya paramparca oldu.

Saadete gelirsek ümmetin lideri müslüman coğrafyayı parcaladı yazımın basında dediğim gibi 22 devletin sınırı değişecrk projesine ayak uydurdu ve bu başarısı sayesınde koltugunda rahatca oturuyor.

7. Sana desem gel şu afrikayı parçalayalım ne lazım bize zenci bir lider dersin.

Gel sana müslüman coğrafyayı parçalayalım desem ne lazım sana ??

Körü körüne değil ...

Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Bir ani erken seçim kararı piyasaları nasıl etkiler?
    mevcut durumda ve son anket sonuçlarından takip ettiğim kadarı ıle mansur yavaş aday olursa ezici bir üstünlük ıle ilk turda başkan seçiliyor..
    ekrem imamoğlu adaylığı için henüz erken , o biraz daha geri planda durmalı , fantazi aramaya gerek yok..
    meclis çoğunluğuna gerek var mı derseniz bence gerek yok lakin yine anket sonuçlarından takip ettiğim kadarı ıle bunda da,sorun yok..
    satış mutlaka gelecektir lakin bir süre sonra dolarda inanılmaz bir gerileme ve borsada 250 bin değerleri görülecektir..
    benim senaryom bunun üstüne kuruludur , lakin elimde hisse türünden fazla bir varlık tutmuyorum ,az bi miktarda ykredi ,isc ve afyon ;portföyün yüzde 70 ı kadar altın bulunmakta..
    bekle ve gör modundayım..
    yüzde 15 gibi bi portföyü de coin piyasasına aktardım, ordan bi hevesimi alayim dedim..
    erken seçim kararı açıklanırsa o tarihe kadar hiçbir pozisyonda değişiklik yapmayacağım, coin piyasasında ise 100 bin dolar (btc) yıl sonu hedefim var , olursa ekime yani..
    pozunuzu iyi ayarlayın ve ihtiyacınız olmayan para ıle yatırım yapın..ytd
    kredili vs işlem açmayalım, çoluk çocuğun rızkını çakala çukala kaptırmayalım..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 753/997 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •