Originally Posted by
yarasa
Titan,çiftlikbank vb oyunlara rahatça giren halkımız,tabiidir ki parası oranında bu piyasaya girecek, girmiştir ve daha da girecektir. Ona hiç şüphe yoktur.Orda hemfikiriz .Şu anda bile bistin yaklaşık 8-10 katı müşterisi olduğu söylenmektedir. .Ancak kazanabilecekler mi derseniz,marj sınırı olmayan bu piyasada kazanmak çok zor.Devamlı yükselen bir piyasada herkes kazanır ama düşüş dalgaları başladığında ve hatta ara dalgalarda bir günde veya 1 haftada %20 -50 kaybettiklerinde, bırakın yeni girenleri en iyi teknik analizcilerin bile o panik ortamda sağlıklı analiz yapabileceklerini sanmıyorum ve büyük çoğunluğun parasını 2-3 harekette bu piyasada bırakacağını düşünüyorum.
Geçen günlerde galiba bir amerikalı ünlü bir iş adamıydı,aynen şunu söyledi:Elon Musk kadar paranız varsa tabiiki kripto para oynayabilirsiniz.Yani değilseniz bu gibi adamlara yem olursunuz diyor ,doğrudan söyledi adam. Dünya borsaları kesmemiş olacak ki , kripto para piyasası icad edilmiş ,çok temiz bir iş 2-3 gün veya en fazla 1 haftada yatırımcının işini bitiriyorsun.HIZLI ve ACIMASIZ.Maniplasyon serbest.Herkes herşeyi söyleyebilir ve cezası yok.Sınırsız ve sorumsuz bir piyasa.
Çinliler yerinde bir hareketle ,şimdilik bu piyasayı ülkelerinde yasakladılar,bizde ise daha da geliştirmenin yolları aranıyor.
Kripto para piyasasına girmiş ve girecek yatırımcılarımıza bol şanslar diliyorum.
Yer İmleri