Dolar ve viop tuzaktan başka bişey değil. Para varsa hissede var. Spot candır
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Prensiplerime aykırı olmasa bugün usd/try shortlardım ama önceki yıllarda yaşanan forumdaşlarımızın acı tecrübeleri bana ders olduğu için kural kuraldır...
Yatırım tavsiyesi değildir.
emeklılık fonları ayın ılk beş gunu sur yapabılır bu gelenektır yapmazsa ayılar cıkar 144 1445 00 ustu long
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
DOLARDA benim 7.75 beklentim vardı,
4 hafta boyunca bu olacaktı bu zaman analizi nihayetinde geçen cuma günü sonlandı,
bu süre zarfında diğer emerginler USD ye karşı 4 hafta boyunca değer kazansalar da burası tersine Arjantinleşerek ''fatma gülün suçu'' ne formatında hareket etti, iç/dış konjonktür hepimizin malumu,..
4 haftayı yakın takip etmek amaçlı bu yelpazeleri çizmiştim, çizdiğimden bu yana USD trend yönünde ilerliyor, bunları zaman zaman grafiklerle besledim burada,
bu gün bir realize gelse de henüz bir bozma olmamış gözüküyor bu manada, sizin dediğiniz gibi temkinli olmakta fayda var, düşüşe katılma, baktın düştü koncoktüre bakarak yükselişe katıl,..örneğin 7.75 olsa idi orada ben değil bir çok kişi longlardı, ..ama düşmedi, zaten shortlamadık, düşüşe katılmak yerine yükseliş kataılmak daha mantıklı,
kayıp zarar yok
Son düzenleme : indregandi; 31-05-2021 saat: 18:32.
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri