investing kafayı yedi bi tarafında 53 gösterirken diğer tarafında 49 gösteriyor investingden alıp inveztinge satmak diye bişe olsa investingi batırırdık![]()
investing kafayı yedi bi tarafında 53 gösterirken diğer tarafında 49 gösteriyor investingden alıp inveztinge satmak diye bişe olsa investingi batırırdık![]()
bir halt olacağı yok.
Investing 8.585, bloomberght 8.6252
Yine doların düzgün fiyatlanamadığı 2018 Ağustos'taki gibi durumlar galiba. Birileri ne fiyat verirsen ver alıyor gibi.
Bı ihtimal daha var o da .....
Geçen gün yabancı yatırımcı görüşmesi yapıldı , yabancılar "geliriz amma bu kurdan olmaz , siz , bi hareket çekin kur yukselsin gelelim sonra düşükten ittir olur gideriz " şeklinde .
Yenisafak başlık atmalı bu hareketi kime çektiniz deye
Şu grafikteki istikrara şapka çıkarıyorum. İstikrar sürsün Amerika büyüsün (ya da Türkiye küçülsün) diye bağırıyor.
Dün gece erken yatmiştim. Allahtan *dostum Baydın** yerine * baydinız artik* demiş....
Bugün itibariyle 8.60 alti biter...
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün gece tek bir cümle ile doları bu hale getirebiliyorlarsa eğer gerçekten faizleri indirirlerse buna rağmen bu resmen vatanı düşünmemektir. Böyle bir artışta piyasada herşeye %20 daha zam gelir
Yer İmleri