Sayfa 924/964 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 7,385 - 7,392 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

Alıntı Originally Posted by because Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hissede bi sıkıntı mı var acaba... şimdiden teşekkür ediyorum
    Bir Sıkıntı olduğunu zannetmiyorum. Maden şirketleri havaların iyileşmesi ile daha iyi çalışma koşullarına ulaşıyor. Davaların sonuçlanması bazı kararların alınmasını kolaylaştırıyor. Bir süre daha etkisini zayıflayarak ta olsa devam edecek olan pandemik ortamdan etkilenmeden karını arttıracak şirket konumunda.
    Çarşamba günü BİST in genelini çeşitli haberlerle panikletip, robotlar vasıtası ile bir anda satışa boğmaları IPEKE te de tabloyu bozdu. Zira o anda 14,92 den işlem görüyordu.
    Teknik Analizde, Aylık ve Haftalıkta mact al pozisyonuna girmiş olan bir hisse. Son üç günlük kısa vadeli grafiklerin al durumundan sat pozisyonuna dönmesi ile fiyatı geriledi. Günlükçü ve oyuncu satışları olduğu anlaşılıyor. Bu durum düşüşün geçici olduğunu gösteriyor.
    Son düzenleme : agg; 29-05-2021 saat: 09:43.

2. Zarar yüzde 25

3. Yine enerji muhabbeti. Yani karadenizde çok büyük rezerv bulunsa şu pozisyonu itibariylé şu şirkete ne yararı var ? Daha önce gaz muhabbeti ile yukarı vurup sonra aşağı çakmışlardı. Umarım bu seferde aynı muhabbet olmaz çünkü bir sürü adam atlıyor kağıta.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
     Alıntı Originally Posted by coming_soon Yazıyı Oku
    Yine enerji muhabbeti. Yani karadenizde çok büyük rezerv bulunsa şu pozisyonu itibariylé şu şirkete ne yararı var ? Daha önce gaz muhabbeti ile yukarı vurup sonra aşağı çakmışlardı. Umarım bu seferde aynı muhabbet olmaz çünkü bir sürü adam atlıyor kağıta.
    nacizane tahminim cumaya kadar gaz hareketi olacak. İpeke tam tepki veremedi. trcas tavan akener tavana yakın zoreen %7 ipeke biraz nazlandı. cumaya kadar ipeke den günlük %3 alsam kafi digerleri gibi hareket etmeyecegini bugun gösterdi.
    Kozaa dün 1m bankof satısı vardı( pazartesıde alısı vardı) karsılıklı paslasmalar var. ağrı diaydin mollakara altın madenı mayıs sonu - haziran başı temel atma töreni vardı, bakalım temeli atabilecekler mi? beklenti çok hepsi üst üste bindi .Birisinin fitili, ateşlemesi gerekiyordu ve ateşlendi. cuma günü söyle 150 mılyar m3 gaz bulsalar kafi. reuyterse konusan yetkiliden daha üstü bir haber beklıyoruz!!!
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

5.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    nacizane tahminim cumaya kadar gaz hareketi olacak. İpeke tam tepki veremedi. trcas tavan akener tavana yakın zoreen %7 ipeke biraz nazlandı. cumaya kadar ipeke den günlük %3 alsam kafi digerleri gibi hareket etmeyecegini bugun gösterdi.
    Kozaa dün 1m bankof satısı vardı( pazartesıde alısı vardı) karsılıklı paslasmalar var. ağrı diaydin mollakara altın madenı mayıs sonu - haziran başı temel atma töreni vardı, bakalım temeli atabilecekler mi? beklenti çok hepsi üst üste bindi .Birisinin fitili, ateşlemesi gerekiyordu ve ateşlendi. cuma günü söyle 150 mılyar m3 gaz bulsalar kafi. reuyterse konusan yetkiliden daha üstü bir haber beklıyoruz!!!
    Altın deli gibi arttı, maden dediler, mahkeme bitti dediler bu kağıt hala geçen senenin altında. Borsa uçmuşkendiğer kağıtlar katlamışken. Bu kağıtta 2 durum var diye düşünüyorum. 1 .si tahtacısı sorunlu 2 .si hâlâ çok ky var. Daha öncede bu gaz muhabbeti ile yukarı vurup aşağı saldılar. Bu gaz olayının bu şirkete direkt nadış.bir yararı var göremiyorum. Altın uçarken bile artmamış kağıt bundan nEden pozitif etkilensin? 2 küsür sene oldu burdayım. Umarım görünüşte alakasız olsa da yükselir bu haberle de bizi şaşırtır. Bu ekip kâğıttayken milleti gazlamamak lazım diye düşünüyorum çünkü millet alınca basıyor benim gördüğüm.

6. Bugün ki yükselişinin gaz olayı ile alakası yok diye düşünüyorum. Olsaydı heralde 2 3 gün çok sert yukarı vururdu daha önceki gibi. Al sat olayından vaz mı geçtiler acaba. Bu kağıtların asıl beklentisi altınla ilgili ve altın buralarda iken buralarda olmamalıydı bu kağıtlar.

Fiyat artışı gündemdeki gaz haberi ile alakalı olsa idi en çok artan hisse olurdu, kısmen etkilenmiş olabilir. Bu tip haberlere piyasa alıştı. Diğer Enerji şirketlerinden farklı bir iştigal konusu var. Bulunacak gaz veya petrol işletmesi için aslında en uygun enerji şirketi. Üstelik hazine şirketi, bir yerde ayrıcalıklı da sayılır.
    Hissede gözle görünür bir hareket var. Çeşitli sebepleri olabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
     Alıntı Originally Posted by coming_soon Yazıyı Oku
    Altın deli gibi arttı, maden dediler, mahkeme bitti dediler bu kağıt hala geçen senenin altında. Borsa uçmuşkendiğer kağıtlar katlamışken. Bu kağıtta 2 durum var diye düşünüyorum. 1 .si tahtacısı sorunlu 2 .si hâlâ çok ky var. Daha öncede bu gaz muhabbeti ile yukarı vurup aşağı saldılar. Bu gaz olayının bu şirkete direkt nadış.bir yararı var göremiyorum. Altın uçarken bile artmamış kağıt bundan nEden pozitif etkilensin? 2 küsür sene oldu burdayım. Umarım görünüşte alakasız olsa da yükselir bu haberle de bizi şaşırtır. Bu ekip kâğıttayken milleti gazlamamak lazım diye düşünüyorum çünkü millet alınca basıyor benim gördüğüm.
    takasa dıkkartlı bakın bank of 1 mılyon alıyor ertesı gun satıyor dıger gun tekrar alıyor bı temız aıle cocuklugu donuyor. kagıt baskılanıyor.(yuklarda yazdıgım kozaa ıcın dı, ıpekde lot 125 bın) bu kadar baskı sert cıkısa delalettır. ben sahsen %50 %50 kozaa ıpekdeyım. 15 gun daha beklerım bakalım agrıya temel atabılecekler mı?
    karadenızden cıkacak gaz maksımum 150 m3 olacaktır otesı zor
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

Sayfa 924/964 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •