Sayfa 781/1009 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. Bu halk size yemin ederim benim yaşım 56 bu kışı 1 Ekim ile 30 Nisan arasını bu sefer çıkaramaz alım gücü bitti millet gıdaya ulaşamıyor sefalet daha da artacak ve bu tarihler arasında erken seçim kesinlikle olmak zorunda Allah fakirlerin ve bu sefer orta gelililerin de yardımcısı olsun

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Sorunun muhattabı değilim ama sanıyorum ki Dudu Bey de onaylayacaktır.

Eurobond'un faizinin ödenemediği gün bankadaki varlıklarınızın tamamının güvende olmadığının ilan edildiği gün olacaktır. Böyle bir korkunuz varsa banka faizinde para tutmanın da anlamı yok.

ytd.
    Sn Bateman,
    Söyleminizde bir miktar haklılık payı var. Ama tam olarak değil.
    Evet, Eurobond öden(e)memesi pratikte moratoryum anlamına gelir. Ancak, bankadaki diğer varlıklara gelmeden yapılabilecekler de var. Eurobondlar bilindiği üzere orta-uzun vadeli yatırımlar. Maç bitmeden, herhangi bir zamanda, hiç hesapta olmayan kallavi ilave vergiler salınabilir. Hiç olur mu demeyin, geçmişte oldu hatırlayanlar vardır.
    Heleki son dönemde gündeme gelen, eurobond yatırımcı profilinde yerli oranının artışı haberlerinden sonra.

3. erken seçim kararı alındığı gün dolar düşer, borsa coşar.

En ilkel demokrasilerde bile yönetim denetlenir.!!!
    Hesaplar şeffaf olur.!!
    Kanun hükmünde gece yarısı kararlarla yönetilmez.!!
    Son geldiğimiz nokta gösteriyor ki;
    Demokrasi ile yönetildiğimize
    İnananlara.!!
    Sadece gülünür..!!
    Demokrasi, Anayasa rafa kaldırılmıştır.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Bu halk size yemin ederim benim yaşım 56 bu kışı 1 Ekim ile 30 Nisan arasını bu sefer çıkaramaz alım gücü bitti millet gıdaya ulaşamıyor sefalet daha da artacak ve bu tarihler arasında erken seçim kesinlikle olmak zorunda Allah fakirlerin ve bu sefer orta gelililerin de yardımcısı olsun
     Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    erken seçim kararı alındığı gün dolar düşer, borsa coşar.

Başkanlık sistemi tam olarak ta bu gibi buhran dönemlerinde mevcut iktidarın erken seçime zorlanamaması için kurgulandı.

Seçim aralıkları da buna paralel genişletildi. (5 yıl).

O nedenle seçimlerin zamanında yapılacağını düşünüyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. O yüzden sayın Devlet Bahçeli'yi göreve çağırıyoruz, 2002 senesinde yaptığı gibi memleketi erken seçime götürsün. Nede olsa başkanlık sisteminin sorumlularından birisi de kendisi.

Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    O yüzden sayın Devlet Bahçeli'yi göreve çağırıyoruz, 2002 senesinde yaptığı gibi memleketi erken seçime götürsün. Nede olsa başkanlık sisteminin sorumlularından birisi de kendisi.
    Son seçimi olur bu baraji geçemez ayni hatayı bi daha yaparmi sanmam

8. Seçim barajı düşecek en büyük bahçeli

Sayfa 781/1009 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •