Sayfa 389/1002 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Geçen günkü TRT 1 deki toplantıda sayın cumhurbaşkanımız gazeteci Hasan Öztürk e " sen mi öldürdün " diyerek aslında kediyi Azizcan in değil Hasan Öztürk'ün ezerek öldürdüğü konusunda subliminal bir mesaj vermiştir . Muhtemelen ( soruşturma ve yargı gerçeği ortaya çıkaracaktır ) Kedi yi ezip ,Azizcan in üstüne atan gasteci Hasan Öztürk , hayvan hakları yasasını soraraktan acaba yıllar sonra başıma iş açılır mı şeklinde korkusunu dile getirmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız göklerden gelen ilham ve malumiyetle bu hususa dikkat buyurmuşlardır.
    .

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Ama Rusya'dakinin alanı ekonomi değil.
    [emoji16]

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bugün murat muratoğlu'nun videosunda erdoğana hitaben, sen de ekonomistsen ben de Queen Elizabeth'im diyordu
    dün akşamki programdan konuşmasını koyup öyle hızlı ve iğneli söylüyor ki çok güldüm..

8.6931 direnci geçildiğine göre sıra 9.31 ve 9.69 direncine bakmak lazım...

Bu şeyde güzel olacak dedikte bu kadar hızlı şey etmesini de beklemiyordum....Neyse en son 8.5 den kredi kartı için biraz satmıştım...adam amma kar yazdı....

Hedef venezuela mı , arjantin mi....Neyse Halkımız "Nasılda koyduk" diyordu ya walla şimdi kim kime kime koyuyor bilemiyorum at izi it izine karıştı...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    4 gün önce 49,5 milyon liraya satılan araziyi İBB'ye 130,5 milyona aldırdığı ortaya çıkan eski Kiptaş Genel Müdürü'nden tarihi savunma...

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=392918
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Enflasyon aynı kategorideki ürünler arasında bile çok fark var örneğin kabak çekirdeği iki kat artarken

Antep fıstığı yarı yarıya düşmüştür .

Ana Çıtlak jumbo boy 1 kilo 40 tl .

Ben dolar 2-2.5 lira iken 50-60 lira iken aldığımı biliyorum

Yaklaşım 25 dolar iken şimdi 4.5 dolara düşmüş

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Enflasyon aynı kategorideki ürünler arasında bile çok fark var örneğin kabak çekirdeği iki kat artarken

Antep fıstığı yarı yarıya düşmüştür .

Ana Çıtlak jumbo boy 1 kilo 40 tl .

Ben dolar 2-2.5 lira iken 50-60 lira iken aldığımı biliyorum

Yaklaşım 25 dolar iken şimdi 4.5 dolara düşmüş
    40 TL Antep fıstığı mı? Öyleyse nerede satılıyor? Yer fıstığını (Osmaniye) vermiyorlar neredeyse?

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by katre7878 Yazıyı Oku
    40 TL Antep fıstığı mı? Öyleyse nerede satılıyor? Yer fıstığını (Osmaniye) vermiyorlar neredeyse?

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    40 TL'ye ben de görmedim.
    Her halde toptancı bu arkadaş.
    Web sitesi varsa sipariş geçelim.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Son dakika haberine göre Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın 14 Haziran'daki NATO Zirvesi'ndeki temasları kapsamında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek ikili ve bölgesel konuları ele alacağını açıkladı. 14 Haziran'daki görüşme, Biden'ın başkanlık koltuğuna gelmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasındaki ilk görüşme olacak.

Sayfa 389/1002 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •