Sayfa 845/997 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Togg ta en son payını satan arkadaş...
    O arkadaşın halka açık şirketinde HİSSESİ olan arkadaş
    Bu işler de bileti mi kesilmiş...
    Yoksa Ordan mı yüklendiler falan filan..
    Baran sona varan..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

dinsizin hakkından ,imansız gelir....

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sorsan feto RTE ye karşı darbe yaptı. Feto RTE ye hayatının fırsatını verdi. Onun sayesinde A dan Z ye kadrolaşti her yerin kılcal damarlarına kadar. RTE yeni anayasa istiyor. Kuzey Kore liderinin sahip olduğu yetkilerden bizimkinin tek eksiği istediğini idam ettirememesi. Ulan Feto senin yedi ceddini s2inler. Ülkenin MK feto.
    Bunu da dedi adam zenginleri gözüne kestir fetöcü de cukkala bütün mali bunu yapıyorlar dedi. Bu adamlara 20 yılda hiç oy vermediğim için kendimi tebrik ediyorum. Fetö zaten yok edilmeliydi bunu güzel fırsata çevirdiler.

daha önce de yazmıştım. bu işlerin sonu lahey'de biter.

bugünkü aslan avı meselesi bence çok önemliydi. motivasyonunu anlattı. alt metni bence şöyle: "çok kötü işler yaptım, ailemin geleceğini zora soktum. akp zaten gidici. akp'nin gitmesi için muhalefet açısından iyi şeyler yapıp bildiklerimi anlatmalıyım ki, kızlarımın bir geleceği olsun. ben mevcut durumda zaten bittim, yanımda birilerini de götürürsem belki bir şansım daha olabilir"
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Bunu da dedi adam zenginleri gözüne kestir fetöcü de cukkala bütün mali bunu yapıyorlar dedi. Bu adamlara 20 yılda hiç oy vermediğim için kendimi tebrik ediyorum. Fetö zaten yok edilmeliydi bunu güzel fırsata çevirdiler.
    Fettuhilere birşey olduğu yok, ana kadrolar hatta tali kadrolar bile uykuda bekliyor..

6. Fetö tasfiyesi sırasında öyle yanlış işler yapıldı ki, hepsi kamuya geri dönecek hepsinin mali mülkü iade edilecek birgün..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Pazardan ifade edeyim.Bu haftanın bol trentli ve volatil olmasını beklerim.Sıkışmanın kırılmasını bekliyorum.en geç çarşambaya

hareket başlamalı.Fay hatlarında çok enerji birikti..aman terse kalınmasın...

elbette kehanet değil argumanlı

Bu hafta yatay geçmemeli...

Oyun planımın merkezinde bu var.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Pazardan ifade edeyim.Bu haftanın bol trentli ve volatil olmasını beklerim.Sıkışmanın kırılmasını bekliyorum.en geç çarşambaya

hareket başlamalı.Fay hatlarında çok enerji birikti..aman terse kalınmasın...

elbette kehanet değil argumanlı
    Sayı abka kırılma ne tarafa yukarı mi aşağı mı? Sanki dolarda da birtakım şeyler olacak hissi var..

Sayfa 845/997 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •