Sayfa 223/263 İlkİlk ... 123173213221222223224225233 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

1. 31*12*2020 sonunda ortaklık yuzdeleri ve son güncel 1 haziran kaptaki yuzde payları aşagıda
    Farsan İnşaat 41,02 son durum 0 (galiba)
    Alişan Arıkan 6,52 son durum 18,83
    Mehtap İlmen 1,91 son durum 6,83
    Sema Tabak 1,91 son durum 6,83
    Serpil Sarıkatipoglu 1,91 son durum 6,84
    Burak Arıkan 2,36 son durum 10,84
    Banu Cümbüş - son durum 3,29
    Büşra Arıkan - son durum 3,29
    Arsan Tekstil - son durum 6,39
    Diger 44,37 son durum 36,86

Digerin içinde gecen yıl arsan tekstil olup bu yıl ayrı göstermiş olabilirler.tam net belli degil.Kesin olan farsan inşaatı tekrar pay etmişler.
    Serdar Bilgili kızkardesşlerine devretmişti hisseleri.sevil hanım ve şerife hanımddı galiba.ikisininde ismi yok.halka açık diger kısımda olabilirlermi bilmiyorum.

2. Bu arada garanti bankasında hareket etmeyen halka acık kısımda yuzde 39 luk pay var.Bu mal kimin.yukardaki kişilerin halka acık kısmımı anlayamadım.anlayanlar bir zahmet izah etsin.uzun vadeci olduk burda :)))

3. hissede dümen dönüyor. patron dürüst değil. bilançoyu açıklamayan üçkağıtçı şirketler bir de arsan kaldı. full malla bu şirketin bilançosuna falan girilmez diyip bugün 5.10 15 arasından elimdekinin yarısından az fazlasını sattım. 4.50 ye gelirse geri alırım gelmezse bir daha bu kadar yüklü bulaşmamayı düşünüyorum. tamamen silip atmam elimde biraz bırakırım ama fiyat çok cazip bir yere dönmezse çıktıklarımı geri dönmüycem artık. ytd.

4. Dostum sana tamamen katiliyorum.bende ful baska hisseye gececektim.gecemedim.
    Blanco son gunu 1 ay uzulatildi.sanki bunlar atla. Deve gibi son gune birakiyo.hep planlar var.gerci blancoyla yuruyecek bir firma degil.
    İlginc olan bedelsiz haberinin aniden gelmesi idi.fonlarda olduguna hisse kolay kolay kaldirmazlar.gitmeme sebebi bilgili hisseleri.artik onda olmasada alan gruplarin canina okuyorlar.gunluk islemler hep karsilikli..
     Alıntı Originally Posted by tembeles Yazıyı Oku
    hissede dümen dönüyor. patron dürüst değil. bilançoyu açıklamayan üçkağıtçı şirketler bir de arsan kaldı. full malla bu şirketin bilançosuna falan girilmez diyip bugün 5.10 15 arasından elimdekinin yarısından az fazlasını sattım. 4.50 ye gelirse geri alırım gelmezse bir daha bu kadar yüklü bulaşmamayı düşünüyorum. tamamen silip atmam elimde biraz bırakırım ama fiyat çok cazip bir yere dönmezse çıktıklarımı geri dönmüycem artık. ytd.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bilanço şahane
    40 milyon
    Borç sıfır

Alıntı Originally Posted by kanepe Yazıyı Oku
    Bilanço şahane
    40 milyon
    Borç sıfır
    Maaşallah diyelim. piyasa bu rakamları kesinlikle fiyatlayacaktır fakat hemen olurmu? o biraz zor çünkü tahta yapıcıların nasıl engerek olduğunu biliyoruz. bölünme tarihi olan 7 mayısdan bugüne 800 bin lot üzerinde malı topladılar (ortalaması 5,3x),üstelik tahtayı aşağı salarak yaptılar. öyle bir bıktırıyorlarki,satanların tekrar dönmeyeceğinden eminler o yüzden sürekli aşağı vermekte risk görmüyorlar. bölünmeden beri info ile tahtayı resmen esir aldılar fakat işlemler dikkatli takip edildiğinde büyük rakamlarla işlem yapanların hepsi aynı kasaya çalışıyor. en az 15 kurumdan işlem yapıyorlar. bekleyebilen,sabredebilen için çok iyi olacağını düşündüğüm hissedir. fakat sinilerinizin alınmış olması gerekir. yinede bilançoları iyi inceleyin,inceleyemiyorsanız güvendiğiniz bilenlere inceletin öyle karar verin. Arsanlı günlerin tekrar başlaması umuduyla.

7. klasik arsan hareketleri devam.piyasadan bugun hisseye talep gelecegi için fiyatı kaldırdılar.yukardan maliyetsin herkes.sonra aşagıdan geri alırız demişlerdir.Yoksa kimseye izin vermeyip tavanada kitleyebilirdi.Demekki daha plan ve zamanları var.
    zirve 6,33 bölünmüş hali.5 liradan yuzde 25 prim yapacakki eksi zirveye gelecek ancak.

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    Maaşallah diyelim. piyasa bu rakamları kesinlikle fiyatlayacaktır fakat hemen olurmu? o biraz zor çünkü tahta yapıcıların nasıl engerek olduğunu biliyoruz. bölünme tarihi olan 7 mayısdan bugüne 800 bin lot üzerinde malı topladılar (ortalaması 5,3x),üstelik tahtayı aşağı salarak yaptılar. öyle bir bıktırıyorlarki,satanların tekrar dönmeyeceğinden eminler o yüzden sürekli aşağı vermekte risk görmüyorlar. bölünmeden beri info ile tahtayı resmen esir aldılar fakat işlemler dikkatli takip edildiğinde büyük rakamlarla işlem yapanların hepsi aynı kasaya çalışıyor. en az 15 kurumdan işlem yapıyorlar. bekleyebilen,sabredebilen için çok iyi olacağını düşündüğüm hissedir. fakat sinilerinizin alınmış olması gerekir. yinede bilançoları iyi inceleyin,inceleyemiyorsanız güvendiğiniz bilenlere inceletin öyle karar verin. Arsanlı günlerin tekrar başlaması umuduyla.
    şaşırttımı? tabiiki hayır,yapmasaydı şaşırırdık. kendi adıma,finansal tablolarda iyileşme devam ettiği sürece hiç sıkıntım yok. istediği kadar sıkabilirler. bir yerde muhakkak patlayacak.

Sayfa 223/263 İlkİlk ... 123173213221222223224225233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •