Sayfa 877/997 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Viop XXXIII

yine 1570 i geçemedi.

züğürt pala paran yok pulun yok, hacim yok para girişi yok. işlemlerin çoğu fiktif. anca tırmala.

sınırda bir yerde kapatır yarınki enflasyon verisini bekler.
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yonca dan 8.40-41 hareketi gelebilüüü
    Askıda endeks uygulamasına geçen tacirler karar verecek.
    ilk hareket iş den geldi
    bakalım kapanışa kadar ikinci hareket gelecek mi

3. anlaşıldı
    ne olacaksa
    yarın 15,30 sonrası olacak
    herkese iyi akşamlar

SPOT kapanış

5. Teb iyi mal çıkmış olabilir

6.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    ilk hareket iş den geldi
    bakalım kapanışa kadar ikinci hareket gelecek mi
    garanti nin yerine monte ettiler işi ,
    tacir belli tahtalarda askıda endeks uygulaması yapıyor.
    3,5 milyon satıştan 2.6 düştü.

7. Kemal abi herkes malına çökülme ihtimalini fark etmiş 6 senedir çok büyük para ülkeyi terk etmiş. Endeks de her şey de bunu gösteriyor. İlk kaçanlardan Ülker mesela komple şirketleri londra ya bağlamış.

Sosyolojik - kim zengindir tespitine ise zinhar katılmıyorum. Senelerce danışmanlık yaptım. Anadolu ve İstanbul'u karış karış gezdim. Hep sirket sahipleri ile çalıştım. Senin bahsettiğin tipler vitrin tabaka ama para mara yok bunlarda özellikle son senelerde kesinlikle yok. Para Anadolu kaplanlari diye tabir ettiğimiz daha geleneksel çizgideki tüccar tayfada. Borsadaki hareketleri yaptıran da bunlar bizim senelerce süren ezberlerimizin bozulma sebebi de bu. Müteahhit ama özellikle arsa sahibi tayfa da bunlar.

Muhalefet aptal! 128 tatavasi yerine neden 0.64 faizle piyasayi bozdun demesi lazımdı diyemiyor. 0 64 ile ev alanlar evet kazandı, ama esas o evleri satanlar, tüm parayı dövize, altına çevirip yurt dışına ve yastık altına çekti.

Yani seni çok beğenirim ama bu analizin komple yanlış. Bu vitrin Göktürk tayfa, kaplanların getir götürünü yapar. Çok iyi biliyorum çünkü çok çalıştım çok patronla tanıştım.
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    128 kampanyası bence başarılı bi kampanya oldu, cehape kitlesinin %90+ kısmı yukarda anlatıldığı üzre içselleştirdi.. kampanyayı 128 milyar nerede' şeklinde kurguluyanların da bunu amaçladığını zannediyorum, nasıl olsa kitleye ne versen yiyor, bu iyi biliniyor

https://www.youtube.com/watch?v=HKILcWVY4kw&t=1500s

kerim rota bu işleri en az bizim jondowes (e507) kadar iyi bilir, sorunun cevabı basit zaten- 60 milyar dolar civarında yurtiçi tasarruf sahipleri TL satıp dolar almış (bankalardaki dolar mevduatındaki artış), bi o kadar da şirketler kesimi dolar almış (açık f/x pozisyonu -210 milyardan -150 milyar dolarlara düşmüş).. peki, kim bu tasarruf sahipleri ve şirket sahipleri ??

mevduat dağılımına baktığımızda, milyon TL üstü mevduat hesabı olan 380 bin kişi toplam mevduatın yarıdan fazlasını tutuyor, yani mevduatın esaslı kısmı %1 gibi bir azınlık elinde, kim bunlar ?? bunlar en pahalı evlerde oturanlar- göktürk, bebek, ulus, feneryolu gibi elit mahallelerde oturanlar, şirket sahipleri de aynı şekilde elit mahallerde yaşayanlar, aynı kitle.. peki bu mahallelerde oy dağımı nasıl oluoyr seçimlerde ? hepimizin net olarak bildiği gibi %90+ cehape

yani merkez bankasından dolarları alanlar da bunlar, sonra nerde ulan bu dolarlar diye soranlar da bunlar :.))
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    ah benim ak partili kardeşlerim ah

bu cehape dolar almak suretiyle afedersin euro almak suretiyle benim aziz merkez bankamın dolar rezervlerini boşalttılar.
    bunlar bebek lucca'da, kuruçeşme arena'da zina edip döviz aliyler

15 temmuz 2016 tarihinden itibaren artık sadece tek bir yere gidiyor bütün servet. herkes patrona çalışıyor artık. senin torunların da onun torunlarına çalışacak.

Sayfa 877/997 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •