Sayfa 878/997 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Milletin yüzüne baka baka kendini kandırıyor bazıları. Yol köprü hastahane yaptık nankörler diyor. Yahu sen 25 sene dolar bazında bu ülkeye pranga vurdun. Şimdi gelmiş kanal yapacam 5 kurusta harcamıycam dıyor marifetmi bu ?? At imzayı tc kefil olsun 25 yıl.

Bu kefilliklerin sonucu para nereye akıyor bu millet 25 yıl kime para ödeyecek herkes biliyor.

Madem kanal cok onemlı cık ozaman de ki kanalı acıcam gemi geçişleri için , etrafında tek bir çivi cakılmayacak imar verilmeyecek de. Diyemez dert başka ??

Ben anlamıyorum bunun peşinden gidenleri ya refetansla işe girenlerede cok görmüyorum para için yapıyor deriz. Ya diğerleri ??

Gerçekten doğalgaz işi olursa bu seferde bir şirketle anlastık garantili cıkıs yapıcaz diyecek. Yıllardır alınan garantiler birikti çıkaracak şirkete sermaye olur .

Putini yakından tanıdıktan sonra tüm hareketleri ona benzıyor onun yaptıgını yapmaya calısıyor

2. Eğer erken veya vaktinde seçim olursa muhalefet dikkatli olmalı. Herkes adayını cıkarsın derse millet ittifakı 2018 de ki gibi 2 milyon mühürsüz oy ile atı alan üsküdarı geçer soran olursa kardeş 10 milyon oy fark atmıs muharreme ne oy çalması derler.

Halbuki o seçimde cumhur ittifakı %51 ile secıldı 2 milyon mühürsüz oy ile. %49 tek yerde toplanabilirdi karşı tarafta .. itiraz edilirdi bu mühürsüz oylara.

Bunlar incelik isteyen işler ama nasıl görülmüyor bilerekmi yapılıyor anlaşılır gibi değil.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Kemal abi herkes malına çökülme ihtimalini fark etmiş 6 senedir çok büyük para ülkeyi terk etmiş. Endeks de her şey de bunu gösteriyor. İlk kaçanlardan Ülker mesela komple şirketleri londra ya bağlamış.

Sosyolojik - kim zengindir tespitine ise zinhar katılmıyorum. Senelerce danışmanlık yaptım. Anadolu ve İstanbul'u karış karış gezdim. Hep sirket sahipleri ile çalıştım. Senin bahsettiğin tipler vitrin tabaka ama para mara yok bunlarda özellikle son senelerde kesinlikle yok. Para Anadolu kaplanlari diye tabir ettiğimiz daha geleneksel çizgideki tüccar tayfada. Borsadaki hareketleri yaptıran da bunlar bizim senelerce süren ezberlerimizin bozulma sebebi de bu. Müteahhit ama özellikle arsa sahibi tayfa da bunlar.

Muhalefet aptal! 128 tatavasi yerine neden 0.64 faizle piyasayi bozdun demesi lazımdı diyemiyor. 0 64 ile ev alanlar evet kazandı, ama esas o evleri satanlar, tüm parayı dövize, altına çevirip yurt dışına ve yastık altına çekti.

Yani seni çok beğenirim ama bu analizin komple yanlış. Bu vitrin Göktürk tayfa, kaplanların getir götürünü yapar. Çok iyi biliyorum çünkü çok çalıştım çok patronla tanıştım.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Onların çoğu mütehatlikten para kazanmamış asıl yaptıkları iş başka onu da ben söylemem uygun olmaz bilen biliyordur ZaTen

endekste hareket yok,
    ya para bitti, ya da para gitti..

5. Evet müteahhit genelde garibanın işi, ben de belirttim özellikle arsa sahipleri diye.
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Onların çoğu mütehatlikten para kazanmamış asıl yaptıkları iş başka onu da ben söylemem uygun olmaz bilen biliyordur ZaTen
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    endekste hareket yok,
    ya para bitti, ya da para gitti..
    Kara para trafiği kitlendi
    Mafya boss ifşaları borsayıda etkiledi

7. Yarın babanın oğlu kemal i bekliyorum

Aslında hiçbir şey yasadışı değildi, çünkü artık yasa diye bir şey yoktu.
    George Orwell.

Sayfa 878/997 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •