Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
Şu anda portföyü ayakta tutan fon PPF

Bu arada TCD tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor.
Arkadaş bunların elinde ne varmışta böyle her gün eksi yazıyor bu fon. Sinirimden portföy dağılım raporlarına bile bakmadım.
Şu anda 23 şubattaki seviyesinin de altında
Garip bir fon, son 10 gündür 1 gün hariç hep eksi yazıyor. Uzunca bir süre hiç yerli hisseye sahip fon tutmadım, sonra bist arka arkaya iki taban yaptığı günden sonra yerli hisse taşıyan fon tövbemi bozdum tcd aldım ama şu an için portföyümdeki tek zararda olan fon yine TCD. Bugüne kadar en az 10 kez tcd aldım, ve hiçbirinden kar alıp çıkamadım aksine zarar edip çıktım. Çıkmakla da hata ettim tabi. Bunu acı tecrübelerle fark ettiğim için asla TCD’yi artık zararına satmam. Gerekirse uzun yıllar beklerim.

Bu arada portföyüm ağırlıklı olarak afs, ıpj gibi yabancı hisse senedi fonlarından oluşuyor ve yatırım tavsiyesi olmadan bu tarz yabancı fonlardan stopaj olsa dahi memnun olduğumu belirtmek isterim.