Sayfa 174/429 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. Arkadaş şakamısın kritik haftada 2 tane artacak diye yorum yaptık diye. tahta sahibi veya spek ahaaa muzo ve iron-i artacak demiş dur artmasın eksi olsun diye devreyemi girdi. bakalım başka bir hisseye girelim oradada sadece 1 kere artacak diye yorum yazalım bakalım spek yine bizi dinleyecek mi Sen çaresizlikten Totem yapıyorsun merdiven altından geçtim o yüzden başıma bu geldi batil inancı gibi KARDEŞİM devlet eliyle vatandaş soyuluyor bu kadar basit adalet yok, yargı yok, denetleme yok olay bu. güç ve adalet hırsızı koruyor

2. Eyy avrupa Eyy kılıçdaroğlu Eyy tahta sahibi Eyy spek bu kağıt bugün düşecek...

senin totem e göre kağıdın bugün artı ile kapatması lazım artı ile kapatmazsa bozuşuruz hadi bakalım...

3. Milletin acisi sizin eglenceniz olabilir... Neyse. Forumlarda artacak alin dendigi gun burda ilk kez tavan yazildi. Gun ismi verildi...Gecin dalganizi. İyi gunler.

4.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Milletin acisi sizin eglenceniz olabilir... Neyse. Forumlarda artacak alin dendigi gun burda ilk kez tavan yazildi. Gun ismi verildi...Gecin dalganizi. İyi gunler.
    1 (1).jpg

2.jpg

kasım 2016 yakalandım mart 2017 yakalandım kasım operasyonunu kim yaptı bilmiyorum .... mart operasyonunu galip öztürk yaptı. 8 aydır bekliyorum bu hisse adam dolandırıyor hemde %100 dolandırıyor. resime baktığında zarar zararım 5.000 TL 6.000 TL lerdeydi yine satmadım. şuan zarar 2.000 TL kimseyle dalga geçmiyorum burada adam dolandırıyorlar. 5 günde %100 düşüş yapıyorlar. kasımda 5 günde %100 düştü martta 5 günde %100 düştü. düşmeye başladığında satamıyorsun bile izin vermiyor satmana alıcı olmadığı için veya artar düşüncesi verip saniyede taban yapıyor yani düşmeye başladığında ya alıcı olmuyor satamıyorsun yada artar gibi yapıp 1 saniyede %20 taban veriyor. kimse ile dalga geçmiyorum ispatı belgesini yükledim.

5. yine boş yapmaya başlamışsınız...
    ilk aşamada gidecek dediğim yere kadar gitti.
    2.ilerleyişi bekleyin.

6. Azazel zaten kimse yanilgiyi kabul etmiyor. Hisse pazarlanir sonra ses seda kalmaz. Bu adi hisse spekulatif cikar da zarar azalir diye bejliyorduk ters yakalandik.Muzo zaten senle beraber bu adileri desifre ediyorduk bi an tuhaf sekilde algi yapanlarla ayni yazinca acaba mi dedim ondan belki de sinirim kusura bakma

7. Hisse 3.4 3._5 araliginda ama beni 4.8 asagisi kurtarmiyor. Muzonun dediği gibi ne yapsam diye dusnurken bi anda taban yapiliyor. Almayin demiyorum ama riskleri unutmayin. Bol sans. Ben bekliycem bi alti ay daha ytd

8. Persembeyi bekle demeyeveksin ya da ozur dilerim yanilttim diyeceksin terbiyesizligin luzmu yok ayip lan milleti kandiriyonuz

Sayfa 174/429 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •