Sayfa 917/997 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,329 - 7,336 arası.

Konu: Viop XXXIII

bunu kaç yıldır biliyoruz.. emlak topiğinde başladı..ülkeye millete zararlı ne kadar şey varsa savunur, algı kasar.. dolara sardı bir ara, orta uzun vade 2.60 lara yakınsar filan gibi abukluklar.. jöleli ve necmettin batırel ortalaması bir şey argumanlarında..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Gerçek ekonomistleri gönderip
    imamdan ekonomist danışman yaparsan
    yada yemekciden

o zaman yandı gülüm keten helva
    Menfaat ilişkisi var...sen ballı 2-3 maaş bağlarsan(maaş, huzur hakkı ya da ne lanet şey ise), kimse düzenin bozulmasını istemez..bugün kamuda görevli, sadece yasal olarak 100 bin üzerinde aylık geliri olan binlerce yiyici tayfa vardır üst kademelrde...bunlar ruhunu satmış kişiler.

Şunu demeye çalışıyorum, ekonomist, yemekçi vs farketmez...haram yemeyecek adam olsun yeter...ben hak etmediğim kuruşu dahi kabul etmem diyecek adam lazım..yoksa dünyanın bir numarasını getirsen, bu düzene adapte olursa, o da sesini çıkarmaz, yaşa, kralım çok yaşa devam eder bu çarpık sistem.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Bu arada FDow 5.3.3.5.4 ü bitirmek üzere. En fazla 34100 ve sonrasında 35000 üzeri 5.3.3.5.5= 5.3.3 zirvesi beklerim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,828
    Sıkıntı oluşan durumlar varsa mesajların altında yer alan "yönetimi bilgilendir" ( ünlem işaretli olan)seçeneğini kullanın arkadaşlar.

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Badem kardeşler bu kadar da belli etmeyin yaa..

Otomotivler öncüdür.. 2 kağıtla endeksi tutup alayının içinden geçiyorlar.. Ayı piyasası viop topiğine hayırlı olsun
    OMAHALI

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bu arada FDow 5.3.3.5.4 ü bitirmek üzere. En fazla 34100 ve sonrasında 35000 üzeri 5.3.3.5.5= 5.3.3 zirvesi beklerim.
    Yahu inat etme, illa 35 bini göstereceksin...de buralara tepe, herkes rahatlasın..zorlama sayım rica ediyoruz yani
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Benim sn. Deniz hocanın yazdıklarından özetle anladığım, düzenli olarak cari fazla vermeye baslamadigimiz sürece işimiz yaş. Bakkal dükkanı düşünün her ay zarar ediyor bakkal olsa kapatır gidersin koca ülke olunca ya zarar etmeyi keseceksin ya da acilen yeni para bulup borclanacaksin. E parayı verenlere ikide bir demediğini bırakmıyorsun. Demek ki o da seçenek olmaktan çıktı ( idi, şimdi bir dönüş var gibi izleyelim )

Cari fazla veriyorsan veya portföy girişi ( borsa, doğrudan yatırım, tahvil ) sağlıyorsan oyna devam yoksa müzik biter / bitecek. Zaten dolar bazlı grafiği açın bakın bu yazdıklarımız net olarak fiyatlanmış bundan sonra ne olur o da politika yapıcıların, dış yatırımcıların, diğer devletlerin bundan sonraki hamlelerine göre şekillenecek.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bizim gibi bir ülkenin cari fazla vermesi imkansız bana göre. Bu yönetimle filan alakalı bişi değil, yani ekonominin başına deniz hocayı getirin, cari fazla verdirtemez. Belki çok faşist uygulamalarla olabilir, serbest ekonomide ihtimal göremiyorum...

O yüzden tek yol, cari açığı portföy girişi ile finanse etmek gibi... Lakin portföy girmesin, girenler çıksın diye de elinden geleni yapıyor mevcut iktidar :P
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Bizim gibi bir ülkenin cari fazla vermesi imkansız bana göre. Bu yönetimle filan alakalı bişi değil, yani ekonominin başına deniz hocayı getirin, cari fazla verdirtemez. Belki çok faşist uygulamalarla olabilir, serbest ekonomide ihtimal göremiyorum...

O yüzden tek yol, cari açığı portföy girişi ile finanse etmek gibi... Lakin portföy girmesin, girenler çıksın diye de elinden geleni yapıyor mevcut iktidar :P
    imkansız değil.. yönetim tarzı ile alakalı.. mesela 1 liralık köprü 10 liraya yaptırılıyorsa çözüm olmaz tabi..

mevcut durumun en büyük nedeni yanlış kararlar, israf ve yüksek vergilerdir..

akape nin doları ucuz tutmak için atmayacakları takla yok.. düşük dolar yüksek refah denklemine alıştılar ilk on yıl onu devam ettirmek istiyorlar..dunya bunlara bedava borç versin istiyorlar.. ama o tren kalktı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 917/997 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •