-

Originally Posted by
ersunan
Anladım Sn. Nida, o zaman en kolayı MKK dan hesap özeti alarak bankaya gidiyorum orada herhalde bir belge imzalatırlar. Serbest fonlar için aracı kurumdan hesap açayım diyorum ama hangisinin fonları daha iyi yönetiliyor pek bilemiyorum onu araştırayım o zaman. Bir de bu fonların minimum alım miktarları pek düşük olmuyor sanırım, bunları da öğrenmek gerekiyor. Teşekkürler.

Aslında serbest fonların %90'ında alımlarında öyle düşündüğünüz gibi bir alt limit yok, yani 1 lot da alabiliyorsunuz ama bazı haftalık valörlülerde yüksek bir alt limit olabiliyor (Örn IZS 25000 lot gibi)
-

Originally Posted by
fon_fan
TKFde bagfs hisseleri vardı sanırım. Satmışlar mıdır acaba bu olaylar başlayınca?
TCD'de de var diye biliyorum
-
Avc fonuna baktiniz mi 1 yıllık %1781 6aylik %1031
116 kişi toplam deger 7.9 milyon adam basi 68k .
-

Originally Posted by
Nida
TCD'de de var diye biliyorum
TCD'deki düşüşle ilgili görüşüm şöyle;ciddi bir risk stratejisi güdüyorlar sanki şu aralar. Aylardır diplerde sürünen Hubvc, Papil, Akgrt gibi kağıtlara yatırım yapmışlar. Oranlar çok yüksek olmamakla birlikte anlık patlama yaptırıp sürpriz çıkışlar yapmayı düşünüyor olabilirler ama tersine yatırımcıların ciddi zarara uğratma ihtimali de var. TCD'de az da olsa zararda olduğum için bekleyip riski alacağım.
-

Originally Posted by
paramanya
içerik yerli hisselermi ?
-
İş portföy tarım serbest fon %-3,17
Saygılar.
-

Originally Posted by
dell14
Kapta yok dağılım raporu.
-

Originally Posted by
Nida
AVCnin getirisi reel değil. Bizzat Ata Portföy ile görüşmüştüm. Fon hissedarı bazı ortakların iflası sonucunda kalanlara hisse ödemelerinden dolayı aşırı yüksek görünüyormuş. Yoksa fon aktif değilmiş. Bizzat Ata Portföy yetkilisi bayandan aldığım bilgidir.

Originally Posted by
paramanya

Originally Posted by
dell14
Bir arkadaş yazmıştı, o fon farklı bir durumda.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri