Originally Posted by aydinc Market emmi Ne zaman piyasaya rahatlama gelecek İyi habere açız yahu Ne zamana kadar Aydın yurtdışı trade ediyorsan bu trader iyi, takip et bunu:
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by Fuat Soylu En sevdiğim kokteyl : Lynchburg Lemonade Bir de long island Ben margarita severim üstad ama lyncburg lemomade de güzel
Originally Posted by Webster Ucretsiz tabiki ama orada da chiwas icilmez ustadim Cok becerikli barmenler var Siz icinde ne olmasini istediginizi soyleyin kokteyl yap deyin onlar alasini yapar Ornegin tekiladan yap Yada rom dan gibi Soylemeniz yeter Tamam üstad öyle yapayım. Öneri için teşekkürler.
Originally Posted by Kemtuz Tamam üstad öyle yapayım. Öneri için teşekkürler. Reca ederim ustadim
Buradan donecek Cunku alayina stop koyup sogan alma noktasina geldim Yaptim yapacam
Originally Posted by Foçabeyi Toparladılar. Çok az ağrı kaldı. Bugün de antrenman günü. Yarına da aşı randevusu aldım. Hadi bakalim odabasi Hazirla vucudu kolombiyaya Kacak gidecez mecbur Pala kalmadi
Originally Posted by Fuat Soylu En sevdiğim kokteyl : Lynchburg Lemonade Bir de long island Ben de pina colado severim fuatim
Originally Posted by Webster Ben de pina colado severim fuatim Ben şekerli sevmiyorum Rakıyı çok severim mesela
Forum Rules
Yer İmleri