-
her gün dolar ve yüro rekor üstüne rekor tazeliyor..
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 10 bin dolar alan siyasetçinin ismini savcılığa bildirdi / HaberTürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül (Mafyadan para alan siyasetçi): Yargının görevi iddiaların üstüne gitmektir / HaberTürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) yüzde 19'da sabit bıraktı.
-
nvesting.com - Yılın 6. Para Politikası Kurulu toplantısı bugün yapıldı. Şahap Kavcıoğlu başkanlığındaki toplantıda kurul, %19 olan politika faizini sabit tuttu.
bu başkanında suyu ısındı

-

Originally Posted by
MedwiG
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 10 bin dolar alan siyasetçinin ismini savcılığa bildirdi / HaberTürk
hadi bakalım...
akşam ana haber ekranlarında isim toto oynanır

-
5-11 Haziran tarihleri arasında 100 bin kişiye düşen vaka sayısı
-

Originally Posted by
MedwiG
Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) yüzde 19'da sabit bıraktı.
İşte kızdığım karaktersizliklerden ve omurgasızlıklardan biri bu
Yahu geçmiş başkana faiz yüksek diye çakan.
Faizi indirmek için gelen ve hala orada duran.
Niye geçmiş başkan alındı ve bu dolar uçuruldu o zaman.
En az ilerde bu dolar artışı %30 zam olarak gelecektir.
Makasın açık olmasıda yalanın beyanıdır.
Üfe tüfe farkı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri