Dün akþam Pilli maç vardý kimse bahsetmiyor,yenseydik gündeme otururdu havamýzdan geçilmezdi,2 maçtada maðlup olduk,ben takýmdakilerin hiç birini tanýmýyorum Burak dýþýnda,bana kalýrsa çoluk çocuk,zaten Avrupa kupasýnda hiç þansýmýz olmadý,son maçtan sonra topu elimize verip bizi eve gönderirler,demekki artýk ülkede milli gururda kalmamýþ![]()
Devlet Bahçeli : Toplumsal huzur ve iç barýþ ortamýmýzý sabote etmek isteyen karanlýk emeller bu defa Ýzmir’de sahneye çýkmýþtýr. Türkiye’nin karýþmasýný; etnik, ideolojik ve siyasi fay hatlarýnýn kýrýlarak fitne depremlerinin oluþmasýný hedefleyen iç ve dýþ provokasyonlar devreye alýnmýþtýr.
Bahçeli : Suçlularýn menfur eliyle, sokaklarýn melun izbeliðinde hýyanet ve husumet arayýþýna çýkan mihraklar bugün Ýzmir’de ateþle oynamaya kalkýþmýþlardýr. Bu haliyle HDP’nin Ýzmir il binasýna yapýlan saldýrý kanlý bir prova, toplumun sinir uçlarýný test eden kalleþ bir tertiptir.
Bahçeli : Saldýrý gerçekleþtikten hemen sonra, elinde tuttuðu silahý ve bozkurt iþaretiyle fotoðraflarý servis edilen saldýrganýn kararlýlýkla üstüne gidilmeli, bað ve baðlantýlarý, irtibat ve iliþki aðlarý hiçbir tavsamaya meydan vermeden araþtýrýlmalý ve açýða çýkarýlmalýdýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bahçeli : Bundan sonraki soruþturma ve kovuþturma safhalarýnýn her aþamasýna özel izin alarak katýlmalarýný beklediðimiz HDP’li ve CHP’li yöneticiler, konuyu istismar eden gazeteci ve televizyoncular ne biliyorlarsa anlatmalý ve gerçeðin ortaya çýkýþýna sonuna kadar hizmet etmelidir.
Bahçeli : Hasbelkader veya planlý bir senaryonun çerçevesinde bozkurt iþareti yaparak sosyal medyadan yayýmlayan bir cani üzerinden Milliyetçi Hareket Partisi’ni suçlamaya, töhmet altýnda býrakmaya, hatta yargýsýz infaz etmeye hiç kimsenin harcý olmadýðý gibi hakký da, haddi de yoktur.
Bahçeli : Katilin daha önceden çektirdiði fotoðraflarýnýn birden bire nasýl tedavüle sokulduðu, buna kimlerin önayak olduðu, meselenin hangi odaklar vasýtasýyla Türk-Kürt ihtilafýna taþýnmak istendiði adaletin baþlýca konusu olmalýdýr.
Bahceli : Ýnanýyorum ki, Kürt kökenli kardeþlerim oynanan oyuna ve kurulan tuzaða düþmeyeceklerdir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Þenol güneþin Fenerbahçe düþmanlýðý 2 maçýda verdirdi. Kaleci oðulcan ilk maçta resmen sýçtý. Ama 2. Maçada onu çýkardý. Çünkü trabzona söz vermiþ iyi paraya pazarlayabilmeleri için maçlarýn hepsine çýkmasý lazým. Ozaný çýkarýrken irfan can ancak son 10 dakika aklýna geldi. Bizim çocuklar diye bi þey çýkardýlar müthiþ itici bi dMga 12 dev adam çok þýk biþeydi bune bizim çocuklar diye. birde burak hayranlýðý ilk mÇta olmadý oynayamadý bu maçtada oynayamadý ama illa 90 dakika tutacak sahada kadroyu eski tyeni týslýlarla doldurdu ne elde etti.
bir halt olacaðý yok.
Yensek türbin þov olacaktý. Hevesleri kursaklarýnda kaldý, neyse.
Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca: 1,5 milyonuncu doz aþý, 24 saatin dolmasýna 2 saat 17 dakika kala yapýldý. Dünkü toplam sayý 1 Milyon 416 Bin 795’ti. Bu hýz bu iþi erkenden bitirecek.
Yer Ýmleri