Dostum dolabýn içindeki etikette gazýn cinsi ve kaç gr basilacagi yazar
Tartý üzerine konan tüpten o gr basýlýr
Maalesef bunu bile beceremiyorlar
Bol þans GT-I9060I cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum dolabýn içindeki etikette gazýn cinsi ve kaç gr basilacagi yazar
Tartý üzerine konan tüpten o gr basýlýr
Maalesef bunu bile beceremiyorlar
Bol þans GT-I9060I cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kötü haber bu Sayýn M.kaya33. Ýþin ilginci geçen yýl daha beyaz eþya fiyatlarý böyle çýlgýnca artmamýþken servis birkaç defa geldi ve deneme yanýlma yoluyla motor ve anakartý dahil tam dört parça deðiþimi yaptý ve takýlan her parçada yeni ödemelerle birlikte toplamda 2.500 TL ödedim. O zaman gardýrop tipi dolaplarýn fiyatlarý 6000-7000 TL arasýydý, bugün benim dolabýn muadili 15.000 civarýnda. Yaklaþýk bir yýlda servis benim eve 10 kereden fazla gelmiþtir. Haným da geçen yýldan beri söyler durur, bu kadar para vereceðimizi bilsem yeni bi dolap alýrdým diye.
Boðaziçi üniversitesi rektörü Melih Bulu cumhurbaþkanlýðý kararnamesi ile görevden alýndý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Resmi Gazete'de yayýmlanan Cumhurbaþkaný kararý ile tütün içeren purolar, uçlarý açýk purolar, sigarillolar ve diðerleri için ÖTV oranlarý yeniden belirlendi.
Buna göre; tütün içeren purolar, uçlarý açýk purolar, sigarillolar, tütün yerine geçen maddelerden yapýlmýþ purolar ve sigaralardan ÖTV oraný yüzde 45 olarak belirlendi. Söz konusu ürünler için asgari maktu vergi tutarý 0,4386, maktu vergi tutarý da 0,5863 olarak uygulanacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri