Sayfa 841/1009 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 6,721 - 6,728 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. Merkez Bankası başkanı köşe yazarlığı yaptığı gazetede Merkez Bankası politikalarını elestrip faizi düşürmeli diyordu.Simdi adamı başkan yaptılar değil faiz indirmek artirmaya mecbur kalacak gibi duruyor. O yüzden boş oturduğun yerden konuşmamak gerekiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Güncelleme: 17 Haziran 2021 Perşembe, 16:11
    TARIM
    TMO, buğday ve arpa ithalatı için düğmeye bastı

TMO, 320 bin ton arpa ve yaklaşık 400 bin ton buğday ithalat ihaleleri için iş ve işlemlerin başladığını bildirdi.!!!
    Tarımıda çökerttiler.!!!
    Her geçen gün daha kötüye gidiyoruz.!!
    Malesef.!!!

Hamdolsun darı ithal etmiyoruz.!!!
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Merkez Bankası başkanı köşe yazarlığı yaptığı gazetede Merkez Bankası politikalarını elestrip faizi düşürmeli diyordu.Simdi adamı başkan yaptılar değil faiz indirmek artirmaya mecbur kalacak gibi duruyor. O yüzden boş oturduğun yerden konuşmamak gerekiyor.
    Son yılların en hatalı hareketi Naci Ağbal'ın görevden alınmasıydı. Ben bu hareket neden yapıldı halen anlayamıyorum. Milyarlarca dolar ülkeden kaçtı gitti. Kur 7.20 den 8.60 a geldi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Merkez Bankası başkanı köşe yazarlığı yaptığı gazetede Merkez Bankası politikalarını elestrip faizi düşürmeli diyordu.Simdi adamı başkan yaptılar değil faiz indirmek artirmaya mecbur kalacak gibi duruyor. O yüzden boş oturduğun yerden konuşmamak gerekiyor.
    Merkez Bankası ve Başkanı .!!
    Zurnanın son deligi.!!
    Kralın olduğu yerde kural olmaz.!!
    Paranın gerçek sahibi.!!
    Uluslararası Finans kapital.!!
    Bizimkiler onların piyonu.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Odeabank %20 ile başladığı enflasyon üstü yıllık mevduat ürününü sırasıyla %19,75, %19,50 ve şimdi de %19,25'e çekmiş. MB faizi ve stopajı değiştirmiyor ama bankalar arka planda faizi indiriyor. Öyle veya böyle mevduatçıyı dövüyorlar.
    bugün bana da odeabanktan 19.25 teklifi geldi günlük,aylıkta 19.10 veriyoruz dediler,boşta kalan para artı %5 stopajı düşünce baya düşüyor oran ppz devam ediyorum dedim,boşta para da yok önümüzdeki aylar belki dedim

6.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    RTE: Seçim paketini MHP ye ilettik.

2022 de erken seçim olasılığı varsa, erken seçime kadar dolar ve faiz bir yerlere gidemez, Ekonomi 2023 e taşınamayacak kadar vahim yorumu yapılabilir mi?

Yoksa seçim kanunu neden öne alınsın. (benim bildiğim seçimden 1 yıl öncesinde yasalaşmalı)

Buna göre muhtemel erken seçim 2022 sonbahar mı?
    böyle maddeler kağıt üzerinde ülke bambaşka şekilde ilerliyor,bir khk ile seçim 1 ay sonra der kimse de ses çıkaramaz,hangi kurum hangi savcı hangi mahkeme neye bakacak...kazanacağını bilsin yarın seçim yapar,dolar meselesine gelince 9.5-10 rakamları gösterip 8.70e düşerse tükiyenin yarısı dolar düştü diyecek,niyet belki de kim bilir,tepeden yapar bir swap daha ama ne olursa olsun mevcut iktidar ömrünü tamamladı,tamamladı ülkenin doğal kaynakları bile error veriyor artık.

7.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Siz enflasyonun %16 olduguna inaniyormusunuz?
    Aynen,

Eylül 2019 da kaldığım hotel fiyatı ile 2021 eylül arasında ki TL fark %100 !

Dolar bazında %35 artmış!

Gelen ingilizler bile fiyatların şiddetli artışından son 1-2 yıldır epey dertli

8.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    böyle maddeler kağıt üzerinde ülke bambaşka şekilde ilerliyor,bir khk ile seçim 1 ay sonra der kimse de ses çıkaramaz,hangi kurum hangi savcı hangi mahkeme neye bakacak...kazanacağını bilsin yarın seçim yapar,dolar meselesine gelince 9.5-10 rakamları gösterip 8.70e düşerse tükiyenin yarısı dolar düştü diyecek,niyet belki de kim bilir,tepeden yapar bir swap daha ama ne olursa olsun mevcut iktidar ömrünü tamamladı,tamamladı ülkenin doğal kaynakları bile error veriyor artık.
    Ekonomik ve sosyolojik olarak ülkenin mevcut iktidar ile bir 5 yıl daha devam ederse daha büyük bir yıkım olacağını düşünüyorum.
    Öte yandan ülke çok büyük olduğu için rantı hiç bitmez bazıları için.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 841/1009 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •