bugünkü satışta katarlı kokusu vardı...
iş öyleyse vahki ne vah...
son mütteffikte ülkeyi terkediyor...
bugünkü satışta katarlı kokusu vardı...
iş öyleyse vahki ne vah...
son mütteffikte ülkeyi terkediyor...
katar müttefik falan değil. tr devletine ne hayrı dokunmuş.
her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır yazar. onu da aslında insanoğlu kendi tecrübelerinden yazmıştır. mevzu uzamasın.
beğenmeyen araplar citroen ol git arap çöllerine.
audentes Fortuna iuvat
Dün yazdım
Dolar haftalık kapanış yapıyor
Ve zirvede yapıyor
Yıllardır dolara karşı işlem yapanlar hep zarar etti
Bu ülkede TC. vatandaşı olup yıllardır MARDİN-HATAY da yaşayan, ARAP IRKINDAN olan ,devlet için askerlik yapan ,vergi veren vatandaşlarımız var.(Suriye-Iraktan gelen mültecileri kastetmiyorum)
Benim bizzat tanıdığım ve şuanda hakim-savcı ve pek çok burokrat var.Arap asıllı...
geçtim ortak din ve yıllarca beraber yaşamaktan...en azından bu ülkedeki vatandaşlarımızı düşünerek nefret suçu sayılabilecek söylemler kullanılmamalı...
sonra psikopatın teki HDP binasındaki genç kızı öldürür.söylemler bazı olaylara potansiyel enerji sağlar..
5 yıl İSTANBULU işgal eden ve SODOM GOMORE(Mutlaka okuyun) ROMANINA İŞLEDİKLERİ REZİLLİKLER KONU OLMUŞ İngilizlere..
Ankara-Haymanaya KADAR GELİP bir nesli zulum ,tacizler vs. helak eden(Haymana ve batısında en az 3 ay kalmışlar...daha fazla konuşmayayım), Yunanlara....
duyulmayan öfke neden Araplara duyulur?
Ha...asıl nedenini BİLİYORUM-yazarım...ama ispatlayamam...
Şahsen suçun tüm hukuk sisteminde (sekuler,din,vicdanen vs.) bireysel olduğuna inanır ve 3-4 nesil önceki ataları haksız bile olsa hiç bir millet- kimse hakkında atalarından dolayı ŞİMDİKİLER İÇİN olumsuz konuşmam..
Son düzenleme : ABKA; 18-06-2021 saat: 19:32.
Abey bu kapanış ve bunaltıcı baskı bende önümüzdeki hafta bambaşka bir bist olabilir duygusu uyandırdı. 5 gündür nefessiz düşüyor tepki ayağına 1600 vursa şaşırmam, pozitif senaryo bu idi yani. Pazartesi belli olur.
Bu senaryo olursa çıkış bankalarla olur bence.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aylık barlara gore teyıt olur ancak hazıran bası 140 dı suan 139 200.......800p sadece 17 gunde ....kacan gocen yok.....dolar bazlı endeks....zor duser der gıbı ama sankı bı haber gelecek.....
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Yer İmleri