[QUOTE=kıbrıscık;5398523]Bunu açıklamaya gerek var mı?
Tahta kredili işlemlere kapalı.
12.45 maliyetle 400 bin alım yapılmış.
Çok göstere göstere almışlar anlamında yazdım.
Ayrıca seans sonuna doğru satışlar alışa döndü. Genelde düşüyorsa son dk kaya kadar düşerdi.
Ayrıca 18.05 de 4-5 kademe atlayıp 12.30 da 15 bine yakın alışta kapattı. Görebildiğim kadarı ile 12.30 dan gerçekleşen 10 bin de işlem vardı.
Yarın merak ediyorum nasıl açacak bakalım
Isten bu saate kadar 500binot satis oldu.
Dun de 230 bin lot satmisti.
Bakalim ne olacak
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : HEG; 16-06-2021 saat: 16:18.
Israrla satması, bedelliden kaçış mı acaba diyorum ama bana mantıklı gelmiyor. Çünkü satış planlaması olan bir şirketin bedellisinden ben şahsen kaçmam. Onlar neden kaçsın değil mi?
Diğer ihtimal, bir taraftan satarken diğer taraftan toplanıyor olabilir. Sistem buna müsait, tahtada kademeler zayıf olduğu için istediği gibi at oynatabilir yani.
Araya biz girsek bile 10 bin 10 bin alışlarla kademeleri tutamayız. Kuvvetli alıcı gelirse eğer, mecbur tahtayı yukarı kaçıracaktır.
Borsada ileriye dönük beklentileri olan başka fazla şirket de yok.
Vakıf yatırım 12.45 maliyetle aldığı 400 bin adet malı tutuyorsa, ben çoğunu 8.50lerden aldığım malları neden tutmayım diyorum kendi kendime.
Hisse yükselirken özellikle sosyal medyada ortaya çıkıp ben de demiştimcilere uyuz oluyorum. Hisseye düşerken sahip çıksanıza. Niye sus pus oluyorsunuz değil mi?
Yer İmleri