şey yine 8.70 üzeri. sadece ben miyim bu şey "ülke gerçeklerini yansıtmıyor" diye düşünen..hhaaahahaa.. ekonomi, yönetim, tüm göstergeler bir harika ama TL vs dolar performansı berbat.. enteresan..
şey yine 8.70 üzeri. sadece ben miyim bu şey "ülke gerçeklerini yansıtmıyor" diye düşünen..hhaaahahaa.. ekonomi, yönetim, tüm göstergeler bir harika ama TL vs dolar performansı berbat.. enteresan..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
japonya dow'un cuma günkü düşüşünü fiyatladı...biz onu zaten cuma fiyatladık...fdow'a bakar...nikkei'ye değil...
Moody's: Hisse senedi piyasalarında yüzde 20 düzeltme yaşanabilir
Açılışla birlikte 1510 dan bir short daha kapandı. Haftaya 8 short ile başlamış oldum.
Artık bir tepki bekliyorum. Tepki gelirse kapanan shortlar yeniden açılır, düşüş devam ederse eldeki shortlar kapanmaya devam eder.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah, maşallah, elhamdülillah [emoji23]
Zannetmiyorum. Olursa da sıkıntı yok. Yapacağım belli.
Beklentim, FDow'da, yukarı hafif bir tepki, sonra bir dip daha, sonra da 35000 üzerine yolculuk ve 5.3 zirvesi. Tam trade edilecek bol testereli bölgedeyiz.
Her gün aynı terane.. Sabah doları - 1 e yakın bas borsayı al malı dağıt. Gün içi doları tepeye çek borsayı bas.
Tek kelimeyle soygun. Paranızı kaptırmayın bu adilere
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi fazla eksi açmaması shortlar için iyi...
vererek indirecek demek...
Yer İmleri