Sayfa 219/611 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon
Arama sonucu : 4886 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Bu ECZACIBAŞI Grubu kadar karmaşık iştirak/mülkiyet durumu olan şirketler görmedim.

Hangisi hangisine sahip hiç belli değil.

Matruşka gibi. Bulmaca çöz işin yoksa.

2. Bugün sağlam bir ordino var gibi strateji menkul eski kurumdur izleyelim kulağı deliktir haberler yakındır.

3. Patron fiyatı yükseltmiş, hayırdır? Biz kendisini ölücü bilirdik.

23.06.2021 tarihinde EİS Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal
    Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. &-nbsp;(ECILC) &-nbsp;payları ile ilgili
    &-nbsp;olarak 5,82-5,87 TL fiyat aralığından 132.820 TL toplam nominal tutarlı
    alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte EİS
    Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş.
    sermayesindeki payımız 23.06.2021 tarihi itibarıyla %29,78 olmuştur.
    Alım işlemine ilişkin detaylı bilgilere aşağıdaki tabloda yer
    verilmiştir.

4. Bilo ağam yabancı mal mi aliyor sanırsınız ağam yine kendi malını aliyor gider 1 tl yukardan daha blok alır sonra dibinden almadı yukardan aldi dersiniz sizi gidi sizi uyanıklar siz kim bilo ağamla dans etmek kim.

Bilo ağam yakında anahtar teslim verir şirketleri babasının oğluna artık iyicene ehtiyarladi. Bir kan değişimi şart onun şerefine bur coşku lazım.

5. Gazmanbaba bir duyumun mu var. yoksa wishful thinking girişimimi. Yazlıktasındır, belki iyimser hayaller yukselmiştir. Gerçi ben bu yıl ilaçta olumlu bir gelişme bekliyorrum. Ama benim bir duyumum yok. Ailtıncı his benimki.

6. Bezgin kardeş senin nicki bile değiştirecek dedii kidular var ortalıkta o kadar yani ama gerçek mi yalan mi üfürme mi bilemedim.

7. Bu arada 8 ay önce bir haber çıkmıştı. Konya inlice madeni 298.000 ton toprak işleme kapasitesini 450.000 tona çıkartacaktı. İnşaat ve ek kurulum mart ayında bitecekti. Zaten işleyen bir maden. Lapsekide de tesis kurulmuştu fakat ne oldu hiç haber yok.

Altın madenciliğinde karlı olabilmesi için şöyle ton başı 5 gram altın çıkkması lazım. Oyle olsa 2.250 kg altın çıkıyor olur(sadece tahmin) Bugünkü parayla 130 milyon dolar eder. Yarıısı kar olsa 65 milyon usd Esan'ın karına gider. Gerçi bu holding bünyesindeki hiçbir şeyden ilaç faydalanamıyor. Ama bilgi olsun diye soyledim.

8.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Bezgin kardeş senin nicki bile değiştirecek dedii kidular var ortalıkta o kadar yani ama gerçek mi yalan mi üfürme mi bilemedim.
    Gazmanbaba benim nickin parayla alakası yok Hayata bakışla ilgili. Malum modası geçmiş adamlarız. Artık geçer akçe olmayan eski değerlere selam çakma bizimkisi. Umarım dedikodular doğrudur. Saygılar.

Sayfa 219/611 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •