Sayfa 760/1060 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 6,073 - 6,080 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Düzen tarafta işveren kesimi yani borsada işlem gören ve atılmış şirketler hepsi birde hükümet tarafı gelmiş geçmiş tüm hükümetler. Bunların hepsi düzenin nasıl işlediğini biliyorlar ve bize karşı ortak sırdaşlar. Sonuç olarak bizim istediğimiz şekilde adalet tecelli etmez. Yoksa düzen bozulur.
    Nasıl mücadele edilir e gelince borsaya para yatırdıysan gece uyusan bile bir gözün açık uyuyacaksın. Hiç bir şirket tam güvenli değil. Aldığın hisseyi kârda ve zararda sonsuza kadar beklemiyeceksin. Zaten batacak şirket kendini belli ediyor.

2. Çukurova kepez aktaş raks rabak santralholding konitex, köytaş koruma tarım, mensucat santral, sun elektronik, sabah pazarlama netaş, metaş sifaş, nergis holding,poliylen borova, marmara bank, adabank, esbank battımı dersin bu şirketler borcu var satıldı denip bilgi verilmeden ünvan adres değişikliği ile bağlı ortaklarıyla yoluna devam ediyor printaşın battığını nerden anladın batacak şirket olduğunu biliyorsan hissesini neden aldın bağlı ortaları iştirakleri olan şirket nasıl batırılıyor bu ülkede birde bu taraftan bak 10 milyonluk şirketin 100 milyonluk bağlı ortaları var borsada hakim şirket battı deniyor bu şirketler nasıl batırılıyor bunu izah et ben forumda kaç sefer yazdım birşeyler bildiğin gerçek bilenler nedense konuşmuyor konuşulan tek şey kabus seneryoları niyet kötü olunca 40 sefer aynı şeyi tekrarlamak gerekirmiş insanları inandırmak için devlet arşivleri şirketlerin nüfus kayıtlarını tutar devlet birleşme bölünme ünvan adres değişikliği tür değiştirme merkez değiştirme yurt içi yurtdışı aklıma gelenleri yazdım neler oluyor bildiğin neyse yaz cahil kalmıyalım benim yazdıklarım için kimseden bir talebim olmadı.

3. Sağlam şirketler hisse yüzdesinin çoğunluğunu elinde tutar. Çoğunluk diğer yatırımcılara geçiyorsa o şirkette oyunlar dönüyor veya batıyor şüpheleri uyandırır.

Sağlam şirketin borsadaki hisse değeri yıllarca yerlerde sürünmez. Yatay bile değil hep aşağı gitmiş. Şirketin bağlı ortakları değil kendi görünür olmalı. İyi yönetilen şirket spk dan uyarı almaz.Gözaltı pazarında olan şirketler ne kadar sağlam şirket olabilir ki. O zaman bilmiyordum aldım. Şimdi asla.

Payların İşlem Görmekten Sürekli Men Edilmesi

Payları Borsamız Gözaltı Pazarı'nda işlem görmekte olan ÇBS Boya Kimya Sanayii ve Ticareti A.Ş. ile ÇBS Printaş Oto Boya ve Gereçleri Sanayii A.Ş. (Şirketler) ile ilgili olarak; Borsamız Yönetim Kurulu'nun 09/09/2013 tarihinde duyurulan kararı çerçevesinde, Şirketler mali durumlarını düzeltme konusundaki şartları 31/12/2013 tarihi itibariyle yerine getiremediklerinden, Şirketlerin payları 02/01/2014 tarihinden itibaren işlem görmekten sürekli olarak men edilerek Borsa Pazarlarından çıkarılacaktır.

4. Diğer borsada işlem gören Türk boya şirketlerine bak birde bizimkilere bak. Borsada olmayan diğer boya şirketleri bile bizimkilerden iyi durumda.

5. Printaşın defter değeri 1.5 borsadan atıldı dardanelin -5ti borsadan atılmadı bu çelişki neden borsadan atılması gereken belki yüztane şirket çıkar egeplast m.zorlu bunlar için ne diyeceksin edip gyo bağlı ortaklığının 1 milyon sermayesi vardı sermayesini 100 milyona çıkardı edip sürünüyor 100de 99u edip gyonun onuda batıracaklar ozaman bağlı ortaklar iştirakler sermayesini arttırınca şirket duran veya finansal varlıkları azalıyor konsolide edilmesi gerekirken edilmeyen iştiralerin bağlı ortaklarının gücü katlanarak artıyor nasıl olacakta iştiraklerini bağlı ortalarını hesaba katmıyacaksın printaş bağlı ortaklarını iştiraklerini konsolide edince neden dardanel mzorlu egeplast niğbeton olmasın çelişki ortada gerçekler saman altı.

6.  Alıntı Originally Posted by Santa_fe Yazıyı Oku
    Diğer borsada işlem gören Türk boya şirketlerine bak birde bizimkilere bak. Borsada olmayan diğer boya şirketleri bile bizimkilerden iyi durumda.
    Büyük boya şirketleri birbirine rakip olmaz rekabet etmez ortak olur iştirak eder kardeş kardeş yoluna devam eder sorun nerde ise bence yok yaratılmaya çalışılıyor printaş otoboya ve matbaada Türkiyenin ilkleri arasında aksini iddia edenler blançolarını bağımsız denetim değerleme raporlarını biliyor olmalı ben daha göremedim.

7. Peki burada suçlu kim? Bizim patronlar mı, spk mı, devlet mi? Yoksa hepsi mi suçlu? Bence hepsi. Spk devlet kurumu değil mi? Atılan her adımdan devletin haberi bilgisi olur. Haksızlığa uğrayan bizim patronlar ise kendilerini savunsunlar temize çıksınlar o zaman. Yada işlerine öyle geliyor bu durum. Yada danışıklı dövüş misali. Sence kusur kimde?

8. Aynı işten geçinenler birbirini korur takibi menfaatleri ters düşmediği sürece ters düştüklerinde bunların örneklerini gördük hayatımızın içinde olanlarıda dışında olanlarıda gördük adalet bizi yok sayamaz yok saymamalı bizde pay sahibiyiz azda olsa payımız kadar haklıyız bir dövüş varsa adaletin işide vardır terazisini göstermeli ben ne çavuşoğluna nede diğer ortaklara genelkurul yapmıyorsun bağımsız denetim yaptırmıyorsun diyemem ama adalete neden susuyorsun neden şikayetlerimize bir cevap vermiyorsun yönetmelikleri neden uygulamıyorsun deme hakkını kendimde buluyorum çünkü biz vatandaşız şikayet makamındayız adalet makamıda üzerine düşşeni yapmalı kalemi kırmalı kim zarar görür bilem ama bir karar almalı kurumsal yönetim, önemli nitelikteki işlemler, ayrılma hakkı,pay alım tebliği gibi tebliğler boşuna yazılmış sayılmazmı.

Sayfa 760/1060 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •