Sayfa 894/1009 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by sercem07 Yazıyı Oku
    Burası çok başka bir yer olmuş. Birileri buralarda başka amaçlar için cirit atıyor diye düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    çok teşekkürler. 10 sayfa geriye gitmek zorunda kaldım şu oranları görmek için. oran hariç herşey konuşuluyor. daha önce de eleştirimi ifade etmiştim ama kimse kaale almadı. forum yönetiminin de itirazı yok demek ki. yine de en azından başlığın ismi değiştirilsin, sohbet muhabbet vs eklensin.
     Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    oran paylaşmayan geyik yapanlara gelsin
    valla ne deseniz haklısınız.. malesef başlık bu hale geldi.

tamam gerek tl gerek usd oranlarında büyük heyecan yok bu aralar ama başlığın da adı bu be kardeşim. geyik yapacaksan yap, o da lazım ama iyi kötü oran da yaz arada.

2. bakarsan memlekette mevduatların %55 i dövizde ama ne hikmetse oran yazan var mı diye 15-20 sayfa geriye git ki bulasın. sorarsan da bekle bir allahın kulu belki cevap yazar.. ondan sonra yok tl illüzyon falan.. başlık illüzyon oldu valla.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Burger USD dönüş 1.75% verdi, el mecbur, aldım.
    siz de olmasanız başlıkta yabancı para faiz oranı paylaşmak yasaklandı sanacağım.. teşekkürler.

burgan size yine iyi oran vermiş. bana 100k+ yeni ek giriş için 1,50 verdi. garanti de 0,25 ile çok cazipti gerçi :) ama hsbc 1,75 verince oraya geçtim.

4.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    siz de olmasanız başlıkta yabancı para faiz oranı paylaşmak yasaklandı sanacağım.. teşekkürler.

burgan size yine iyi oran vermiş. bana 100k+ yeni ek giriş için 1,50 verdi. garanti de 0,25 ile çok cazipti gerçi ama hsbc 1,75 verince oraya geçtim.
    Piyasa çok kötü. Faizcilere mama yok.

Bozdurtmak için çok uğraşıyorlar ama ABD'de crash oluncaya kadar tek cent bozmam.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Piyasa çok kötü. Faizcilere mama yok.

Bozdurtmak için çok uğraşıyorlar ama ABD'de crash oluncaya kadar tek cent bozmam.
    abd'de crashi ne kadar erteleyebilecekler bilmiyorum ama içeride yeni bir dalga eli kulağında gibi geliyor bana. eldeki ucuz maliyetli dolarlarla ucuz eurobond almak için sotaya yatmış durumdayım. hayırlısı.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    mb geçen sene önden yüklemeli faiz indirimlerini yaparken kuru tutabilmek için rezervleri eritti şu an böyle bir imkan yok eğer ciddi miktarda piyasanın ikna olacağı bir swap anlaşması da yapılamazsa faiz indirmek kur ve enflasyonun hayal bile edemeyeceğimiz noktalara gitmesi demek olur 5 temmuz da ki enflasyon verisi bir ipucu verir belki
    Kesinlikle yol haritası belli olucak ogün tuik ısmarlama enflasyon açıklarsa indirimin yolu açılir ve dolar indirimi fiyatlamaya baslar kayis kopar enflasyon patlar.

kredi kuruluşları notları en dibe indirir dibin de dibi neymis gösterirler.

Olağan senaryoda enflasyon 1.75 ve uzeri açıklanir yıllık enflasyon 17.20 cikar .

ekime kadar ufak ufak yükseliş devam eder .

Negatif faize düşmemek ıcin stopaj 30 eylüle kadar uzatilir.

ekim kasım Aralık'ta 100 er 100er düşürürler .

Yil sonu Tüfe 15

Yil sonu politika faizi 16

Kapatır.
    Son düzenleme : paramanya; 30-06-2021 saat: 02:14.

2.5 ustu cikarsa bambaşka bir senaryo olur.
    Son düzenleme : paramanya; 30-06-2021 saat: 02:49.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bakarsan memlekette mevduatların %55 i dövizde ama ne hikmetse oran yazan var mı diye 15-20 sayfa geriye git ki bulasın. sorarsan da bekle bir allahın kulu belki cevap yazar.. ondan sonra yok tl illüzyon falan.. başlık illüzyon oldu valla.
    TL bir iluzyon degil mi yani?

Evren de bir simulasyondur.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 894/1009 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz