Sayfa 600/1002 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,793 - 4,800 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,454
    antalyalılar sakın duş istemeyin
    Rusya'da ilk kez Kovid-19'un "Delta plus" varyantı görüldü

Rusya'da, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Hindistan'da ortaya çıkan "Delta plus" varyantının ilk kez tespit edildiği bildirildi.

Rusya Başbakanı Mihail Mişustin, Rusya Sağlık Bakanı Mihail Muraşko ve İnsan Sağlığı ve Tüketici Haklarını Koruma Servisi Başkanı Anna Popova, ülkedeki Kovid-19 durumuna ilişkin toplantı düzenledi.

Popova, burada yaptığı konuşmada, ülkede "Delta plus" varyantına rastlandığına dair bilgileri denetlediklerini belirterek "Bu yöndeki bilgi doğrulandı. Bu, gerçekten Delta plus varyantı." dedi.

Bu varyanta bir kadında rastlandığını aktaran Popova, "Kadın, hastalığı hafif atlattı." ifadesini kullandı.

Popova, bu durumda vatandaşların Kovid-19'a karşı aşılanmasının önemini vurguladı.

İlk olarak Hindistan'da görülen ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından "endişe verici" olarak tanımlanan Delta varyantının, yüksek bulaşıcılığı nedeniyle yakın zamanda dünya genelinde baskın tip haline gelmesinden endişe ediliyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Yazacağım, tükenmedim
    Ey arkadaş Taylan Antalyalı'nın T-ŞİRT üne takılacağına şu 7-10 yaşındaki çocuklara yapılanlara karşı çıksana!!
    Yazacağım, bana da ters gelse de şu LGBT en çok karşı çıkanlar inanın gizli homolardır ve bu ülkede çok ça var bu tiplerden.
    Ama çocuk istismarı ! nasıl hakimsin arkadaş. Çok kızgınım çok. Okurken utandım.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Yazacağım, tükenmedim
    Ey arkadaş Taylan Antalyalı'nın T-ŞİRT üne takılacağına şu 7-10 yaşındaki çocuklara yapılanlara karşı çıksana!!
    Yazacağım, bana da ters gelse de şu LGBT en çok karşı çıkanlar inanın gizli homolardır ve bu ülkede çok ça var bu tiplerden.
    Ama çocuk istismarı ! nasıl hakimsin arkadaş. Çok kızgınım çok. Okurken utandım.
    Yazdım, yazdım sildim.

Baştakilerin daha önemli işleri var şimdi; ilk sıralarda da şehirlerarası yolculuk molalarına düzen getirmek.

Hayatları karartılan çocuklar, katledilen kadınlar, mahvedilen ormanlar/dereler/denizler, işsiz gençler, kaynamayan tencereler, ... umurlarında değil.

Kızgınlık, öfke, utanç, umutsuzluk dolu insanım diyenlerin yüreği.

Galatasaray : Değerli sporcumuz Taylan Antalyalı'ya yöneltilen eleştirileri kınıyor ve Taylan Antalyalı'nın tereddütsüz şekilde yanında olduğumuzu belirtiyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sağlık bakani : Yarın yapılacak bilim kurulu toplantısının ana gündemi Biontech aşısının 2. Dozunun geriye çekilmesi ile 3. Doz aşklarının ne şekilde yapılacağı olacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Günaydın TÜRK MİLLETİ

İktidar yalanda çığır açmış lakin hem başkalarını suçlamaya,yalancı bunlar demeye,iftira,inkar etmeye devam ediyor.

Ekonomik olarak Arjantin bir biz 2 numaradayız CDS lerde

Merkez rezervi eksi eskiden 70 cent konusu vardı şimdide 128 milyar dolar unutulmayacak galiba.

İlerde çok da konuşulacak konular olacak galiba.

Gel Haziran Gel 2023 gel
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 600/1002 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •