Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
antalyalýlar sakýn duþ istemeyin
Rusya'da ilk kez Kovid-19'un "Delta plus" varyantý görüldü
Rusya'da, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Hindistan'da ortaya çýkan "Delta plus" varyantýnýn ilk kez tespit edildiði bildirildi.
Rusya Baþbakaný Mihail Miþustin, Rusya Saðlýk Bakaný Mihail Muraþko ve Ýnsan Saðlýðý ve Tüketici Haklarýný Koruma Servisi Baþkaný Anna Popova, ülkedeki Kovid-19 durumuna iliþkin toplantý düzenledi.
Popova, burada yaptýðý konuþmada, ülkede "Delta plus" varyantýna rastlandýðýna dair bilgileri denetlediklerini belirterek "Bu yöndeki bilgi doðrulandý. Bu, gerçekten Delta plus varyantý." dedi.
Bu varyanta bir kadýnda rastlandýðýný aktaran Popova, "Kadýn, hastalýðý hafif atlattý." ifadesini kullandý.
Popova, bu durumda vatandaþlarýn Kovid-19'a karþý aþýlanmasýnýn önemini vurguladý.
Ýlk olarak Hindistan'da görülen ve Dünya Saðlýk Örgütü tarafýndan "endiþe verici" olarak tanýmlanan Delta varyantýnýn, yüksek bulaþýcýlýðý nedeniyle yakýn zamanda dünya genelinde baskýn tip haline gelmesinden endiþe ediliyor.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yazacaðým, tükenmedim
Ey arkadaþ Taylan Antalyalý'nýn T-ÞÝRT üne takýlacaðýna þu 7-10 yaþýndaki çocuklara yapýlanlara karþý çýksana!!
Yazacaðým, bana da ters gelse de þu LGBT en çok karþý çýkanlar inanýn gizli homolardýr ve bu ülkede çok ça var bu tiplerden.
Ama çocuk istismarý ! nasýl hakimsin arkadaþ. Çok kýzgýným çok. Okurken utandým.
Yazdým, yazdým sildim.
Baþtakilerin daha önemli iþleri var þimdi; ilk sýralarda da þehirlerarasý yolculuk molalarýna düzen getirmek.
Hayatlarý karartýlan çocuklar, katledilen kadýnlar, mahvedilen ormanlar/dereler/denizler, iþsiz gençler, kaynamayan tencereler, ... umurlarýnda deðil.
Kýzgýnlýk, öfke, utanç, umutsuzluk dolu insaným diyenlerin yüreði.
Galatasaray : Deðerli sporcumuz Taylan Antalyalý'ya yöneltilen eleþtirileri kýnýyor ve Taylan Antalyalý'nýn tereddütsüz þekilde yanýnda olduðumuzu belirtiyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk bakani : Yarýn yapýlacak bilim kurulu toplantýsýnýn ana gündemi Biontech aþýsýnýn 2. Dozunun geriye çekilmesi ile 3. Doz aþklarýnýn ne þekilde yapýlacaðý olacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ
Ýktidar yalanda çýðýr açmýþ lakin hem baþkalarýný suçlamaya,yalancý bunlar demeye,iftira,inkar etmeye devam ediyor.
Ekonomik olarak Arjantin bir biz 2 numaradayýz CDS lerde
Merkez rezervi eksi eskiden 70 cent konusu vardý þimdide 128 milyar dolar unutulmayacak galiba.
Ýlerde çok da konuþulacak konular olacak galiba.
Gel Haziran Gel 2023 gel![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri