Atatürk , Osmanlý'nýn borçunun %92'sini kesmiþ , kalanýný da uzun vadeye yayarak kuþa çevirmiþ.
Kaynak: sosyal medya
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Avustralya, Delta varyantý nedeniyle ülkenin en kalabalýk kenti olan Sidney'de 2 haftalýk karantina kararý alýndý.
Darwin'de ise yine Delta varyantýyla baðlantýlý vakalardaki artýþ nedeniyle iki günlük sokaða çýkma yasaðý yürürlüðe girdi.
Kýsýtlamalar kapsamýnda Sidney'de yaþayanlar 14 gün boyunca sadece temel ürünleri satýn almak, týbbi bakým almak, egzersiz yapmak, okula gitmek için evlerini terk edebilecek.
Öte yandan Delta varyantýnýn görüldüðü Rusya'daki vaka sayýsýndaki artýþ sürüyor.
Ülkede son 24 saatte 20 bin 538 yeni vaka görüldü. Bu vakalarýn 6 bin 723'ü ise baþkent Moskova'da tespit edildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tekirdað'ýn Çorlu ilçesinde sahte içkiden zehirlenerek ölenlerin sayýsý 6'ya yükseldi. Hastanede 5'i entübe 13 kiþinin tedavisi ise sürüyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Murat Muratoðlu kanal Ýstanbul projesinin durumunu iyi analiz etmiþ ekonomist olarak,biz Ampirik olarak anlatýyoruz o detaylý
https://www.youtube.com/watch?v=egIgruA-SKQ
Yer Ýmleri