Sayfa 181/1004 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Viop XXXIV

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    hiç böyle bir düşünce oluşmaz bence.ama böyle bir imkan var mı kanunen onu bilmiyorum.
    İstifa ile erken genel seçim olmuyor sadece erken ara seçim olur diye biliyorum, eğer istifalar kabul olursa.

2.  Alıntı Originally Posted by VEDAT Yazıyı Oku
    Anayasa,nın 78. maddesine göre.. TBMM üyeliklerinde en az 30 boşalma olduğu taktirde 3 ay içinde ara seçim
    Cumhurbaşkanı konumunu korurken, güven tazelemiş hükümet olarak Kanal İstanbul'a kreditatör bulunması da kolaylaşır bu sayede değil mi?
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

3. Çakmak için sazanların aybaşı alımlarının bitmesini mi bekliyorlar?
    OMAHALI

4. Ara seçim akp nın istediği bir olay. Hdp nın kapatılıp siyasi yasak getirilmesi bugun kk nın dokunulmazlıgını kaldırıp ufakdan bir gözdağı vermek destek için.

Herşey anayasa için. Akp nın baska birşey umrunda değil. Ara secımle mv sayısını artırıp mecliste anayasayı geçirmek refaranduma gitmeden.

Zaten anayasa geçerse akp ölümsüzlüğünü ilan eder. Bugun sabah gazetesinde çin komunıst partisinin 100. Yıl kutlaması övgü ile anlatılıyordu.

5.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    uçağa pcr testi olmadan binemediğini bildiğin bir kişiden pcr testini sormak zaten saçma olurdu.
    işini karşını tarafın ellerinemi bırakıcan...

heleki bu ülke rusya gibi avrupanın fersah fersah gerisinde kalan bir ülkeyse...

gelen kişi kendisi dedi bizim ülkede parayla bu testler veriliyor diye...

avrupada çok daha zor diyor sizde kontrol bile yok dedi...

dedim bizde mevlana hoşgürüsü var...

ne olursan ol gel...

yeterki benjaminle gel....

6. Muhalefet yok kımsede demıyorki arkadas kanal istanbul yapıyorsun 8 sene sürecek bir sürü karmasa bir sürü finans .

Anayasa istiyorsun ülkeyi temelinden sarsacak.

Senın ömrün zaten 2 yıl halkın burnuna gelmiş yap secımı al güvenoyunu git ne yapıyorsan yap.

Oyüzden muhalefetide yanına alıp bu anayasyaı mecliste çözer. Çözdüğü günde zaten geçmiş olsun.

Bu milletin kabul olmus duası varsa işimiz Allah a kaldı. Baskada şansı yok bu ülkenın gerçekten üzücü.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,777
    Blog Entries
    6
    iyi de shortçunun önde gidenine sen bunu sorarsan sana mutlaka aşağı diyecektir

Alıntı Originally Posted by spectrum Yazıyı Oku
    Akçay, aselsan ile Ford grafiklerine ne dersin? Ben aşağı olur diyorum. Fikrin nedir?
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

8.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    iyi de shortçunun önde gidenine sen bunu sorarsan sana mutlaka aşağı diyecektir
    Olsun ondan duymak daha güzel
    😂😂

Sayfa 181/1004 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •