Sayfa 326/563 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. Bak şimdi, benim anlamadığım ne biliyon mu Muratçığım. Tezgah altı faizlerin % 19.5 seviyesinde olduğu bir dönemde, gittin keş 20 milyon TL yi oraya gömdün. Yok tadilat, dekorasyon, ofis malzemesi şu bu derken 3-5 milyon TL de öyle gidecek. Yahu daha yeni 2 tane pırıl pırıl, gelecek vaad eden şirket kurdun, sermayeye ihtiyaçları var bu yavrucakların, bunlara versene o parayı da kursunlar 3-4 yeni fon. Hepimiz kazanalım.

Hep kendine. Olmadı yani...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bak şimdi, benim anlamadığım ne biliyon mu Muratçığım. Tezgah altı faizlerin % 19.5 seviyesinde olduğu bir dönemde, gittin keş 20 milyon TL yi oraya gömdün. Yok tadilat, dekorasyon, ofis malzemesi şu bu derken 3-5 milyon TL de öyle gidecek. Yahu daha yeni 2 tane pırıl pırıl, gelecek vaad eden şirket kurdun, sermayeye ihtiyaçları var bu yavrucakların, bunlara versene o parayı da kursunlar 3-4 yeni fon. Hepimiz kazanalım.

Hep kendine. Olmadı yani...
    Kuveyt, katar dan birini bulur satar belki 5-10 katına, hep bizden mi cukka yapacak, biraz yabancı dilini geliştirsin değilmi
    Yazdığım yazılardaki içeriklerin tamamı kişisel düşüncemden ibarettir, Yatırım tavsiyesi değildir,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Yakışır Muratçığıma. Hiç olmazsa parayı memlekette tutuyor, bazı haysiyetsizler gibi Londra'ya kaçırmıyor. Olumlu anlamda not ettim valla.
    Londra mi !!!!! senin bu muratlara olan takintin da ayrica irdelenmesi gereken bir konu [emoji846]

4. Sn hayek hocam, o mesaj öbür Murat ile ilgili değildi, daha ziyade Man Adası. Sizin de bildiğiniz gibi Londra sermayesinin kara para aklama merkezidir orası ve UK'a bağlıdır. Birleşik Krallık Kraliçesi II. Elizabeth aynı zamanda Man Adası'nın devlet başkanıdır. Kraliçenin adada kullanılan unvanı "Man'ın Efendisi"dir.

Daha da anlamayan bıraksın bu işleri...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    aaa man adasina giden para mi var ??? gelen para var.

ülkemize para girisi oldu???!!!!
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sn hayek hocam, o mesaj öbür Murat ile ilgili değildi, daha ziyade Man Adası. Sizin de bildiğiniz gibi Londra sermayesinin kara para aklama merkezidir orası ve UK'a bağlıdır. Birleşik Krallık Kraliçesi II. Elizabeth aynı zamanda Man Adası'nın devlet başkanıdır. Kraliçenin adada kullanılan unvanı "Man'ın Efendisi"dir.

Daha da anlamayan bıraksın bu işleri...

6. Kraliçe yeşil ışık yakmıştı merkez bankası başkanı değişimi ile ordan girmiştir bişeyler!!!
    Yazdığım yazılardaki içeriklerin tamamı kişisel düşüncemden ibarettir, Yatırım tavsiyesi değildir,

7. Kraliçe'den ziyade son "söke söke alırlar" mesajına bakarak City of London'un TR'deki hakimiyetinin devam ettiğini göstermesi açısından önemliydi diye düşünüyorum. Konu biraz gereksiz buralara geldi gibi duruyor ancak GSK binasında yer almak ...

Ne bileyim.

8.  Alıntı Originally Posted by ozmen Yazıyı Oku
    Syn Hayek bildirimde bi gariplik var. Ofis katı olsa 1946 ada 135 parseldeki su su nolu bagimsiz bolumler vs. demesi gerekirdi. Sanırım o arazi uzerinde 2 blok var. Benim dusuncem orada Akportfoye ait bi katı satin aldilar.

.
    https://bankadan.net/satilik-gayrimenkul/mesken-90420
    Bu ofis katının alınmış olması kuvvetle muhtemel. Araştırmama göre şu anki piyasa değerinin oldukça altında bir fiyat gibi görünüyor. %50 civarı bir iskonto mevcut. Saygılar

Sayfa 326/563 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •