Sayfa 180/369 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon
Arama sonucu : 2952 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

  1. Yasemin Hn bence fiyat vermeyin ayrıca son dava seneye kaldı.. bu durumda anormal birşey olmaz ise kararname vs gibi devir isi olmaz
    YTD

  2. Kozala faydası var mı?

    Borsaya altına dayalı 3 yeni endeks geliyor.

    Hazine'nin ihraç ettiği kıymetlere daha fazla talebin önü açılacak.

    7 Temmuz 2021 tarihinden itibaren Spot Altın, Altına Dayalı Kira Sertifikası ve Altın Tahvili olmak üzere üç yeni endeks hesaplamaya ve yayımlamaya başlayacak.

  3. Kozal hissesinde sorun mahkeme değil, temettü değil, çok güçlü karda değil. Ana sorun viop. Hissedeki ky sayısını zaten herkes biliyor, üstünde birde 20 hazirandan sonra mahkeme olacak denildi, ha bugün ha yarın son 10 gündür mahkeme konuşuldu, diğer kulvardan akın İpek elan mask gibi ters Twitter attı, yok şirketim gitti yok param gitti, keza onlar zaten akın İpek’in yada babasının değil. Adam aleni hırsız ve tescil edilen türden hırsız. Derken Kozalda 150 gördü, 120-117 mahkeme çözülecek üçgende sıkıştı, yukarıda 150 görse yeter, 596 dan udi Ahmet bey satar, 200 den Kürşat satar, 139 dan hızlı treyder kadir Koçak satar. Olmadı, olsa dükkan sizin. O herkesin gördüğü üçgen yapıyı aşağıya bir çizgi çekerek tekrar bak. 85,7 rakamı görülecektir. Üçgenin hedefi burası. Tacirlerde mal derdinde değil. Zaten ky topladı, hepsi long. Onun derdi şirket mahkeme değil. Onlar açılan shortun peşindeler. Yada cuma günü sattıklarını aşağıdan almanın derdindeler. Neyise yazı burda kalsın 85,70 gelirde alırım. Umarım pazartesi doğrudan 116-117 açar ve üçgen kırılımı feyk olarak kalır. Cidden kardeşimden çok sevdiğim bir dostum ful bu senette ve 3-4 aydır bekliyor. Bunları yatırım tavsiyesi almayacak kadar kültürlü bir siteye ve onun asil üyelerinin varlığını hepimiz biliyoruz.

  4. 46 bin takipcili, 118 üstelik aktif fiyattan 10 bin lot alan ekin Egeli hanım efendiyi unutmayalım. Dün SPK ya küfür ederken videoları yayınlanmış. Yahu aldım de geç, 10 bin nedir, yada hadi 10 bin aldın. Aktif fiyattan almak nedir. Yani hanım efendi burada öyle bir güven veriyor ki, parayı bastım üst kademede ne varsa sildim aldım diyor. 😊 işde borsanın değişmeyen gerçeği. Şirket pırlanta, dolar milyoneri, yıldız gibi parlıyor, ama kötü insanların elinde.
    Arkadaşlar dünyada değişmeyen ana kural defter değeridir. Yükünü almış firmaların peşinde koşmak yerine, kendini geliştirme potansiyeli olan firmalara meil etmek gerekir. Her hafta yeni yeni arzlar var. Eskiler kirlendi ise bu yeni arzlara bakın, yenilerden bulun kendinize geleceğinize. Oda olmadı her dönem düzenli temettü veren birini alın. İllaki temettü dönemi değerlenir.

  5. Ortada hiç bir resmî açıklama yok, kap yok, yayın yok, endeks dönem sonu riski bitmiş, tertemiz bir Temmuz ayına başlanmış, bismillah ya Allah diyeceğimiz bir günde %5 neden eksi yazarsın. Madem %5 eksi yazacaksın, yavaş yavaş ver, bırak kademeler dolsun, alıcı gelsin. Yok olmaz öyle, paldır küldür panikle ver aşağıya, sebep ilk yazıda. Sebep sadece viop pozisyonları, sebep bir sürü milyon takipcili üstatların doymaz hırsı.

  6. #1438
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Kozal hissesinde sorun mahkeme değil, temettü değil, çok güçlü karda değil. Ana sorun viop. Hissedeki ky sayısını zaten herkes biliyor, üstünde birde 20 hazirandan sonra mahkeme olacak denildi, ha bugün ha yarın son 10 gündür mahkeme konuşuldu, diğer kulvardan akın İpek elan mask gibi ters Twitter attı, yok şirketim gitti yok param gitti, keza onlar zaten akın İpek’in yada babasının değil. Adam aleni hırsız ve tescil edilen türden hırsız. Derken Kozalda 150 gördü, 120-117 mahkeme çözülecek üçgende sıkıştı, yukarıda 150 görse yeter, 596 dan udi Ahmet bey satar, 200 den Kürşat satar, 139 dan hızlı treyder kadir Koçak satar. Olmadı, olsa dükkan sizin. O herkesin gördüğü üçgen yapıyı aşağıya bir çizgi çekerek tekrar bak. 85,7 rakamı görülecektir. Üçgenin hedefi burası. Tacirlerde mal derdinde değil. Zaten ky topladı, hepsi long. Onun derdi şirket mahkeme değil. Onlar açılan shortun peşindeler. Yada cuma günü sattıklarını aşağıdan almanın derdindeler. Neyise yazı burda kalsın 85,70 gelirde alırım. Umarım pazartesi doğrudan 116-117 açar ve üçgen kırılımı feyk olarak kalır. Cidden kardeşimden çok sevdiğim bir dostum ful bu senette ve 3-4 aydır bekliyor. Bunları yatırım tavsiyesi almayacak kadar kültürlü bir siteye ve onun asil üyelerinin varlığını hepimiz biliyoruz.
    %5 düşmesinin sebebi,bana göre arçlk ile kochl nın çıkmasıdır,,borsada hacim düşük,para girişi sınırlı,,bazı hisselerde satış yaparak bazı hisseleri yükseltiyorlar,,başka bir günde tersi olabilir.
    Bazen bankaları düşürüp,sanayi hisseleri alıyorlar,,endeksin ayarını bozmamak için.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

  7. Sağolsun yönetim 15 Temmuzda vizyona girecek Şafak Vakti filmine sponsor olmuş.Bu firmanın reklama mı ihtiyacı var, sanki satilamayan mali var gibi Ahaber ve Apara ekonomi kanalında reklam veriyorlar. Kasadaki parayı hiç etmeye devam ediyorlar.

    SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  8. #1440
    Arkadaşlar bu sitede uzun süredir üye olduğumu vede yazdığım şirketler ile ilgili tamamen doğru ve sağlıklı bilgileri verdiğim malumunuzdur.
    Yeni oluşum ile bir mücadelenin içerisindeyiz bu nedenle aşağıdaki metinleri ilgili kurumlara göndereceğiz ama sistemler hata veriyor.
    Tüm hissedarlar dan destek bekliyoruz.
    Cuma günü aracı kurum raporları şirket yatırımcı ilişkilerini refarans göstererek hisseyi ne hale getirdiler.
    Sagliklar dileyerek gerekli çabamiza katkı bekliyoruz.
    Gerekmesi halinde yüzde 5 azınlık hakkımızı kullanacağımızı da hatırlatmak isterim.

Sayfa 180/369 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •