Originally Posted by
KIZILDAG
Ortada hiç bir resmî açýklama yok, kap yok, yayýn yok, endeks dönem sonu riski bitmiþ, tertemiz bir Temmuz ayýna baþlanmýþ, bismillah ya Allah diyeceðimiz bir günde %5 neden eksi yazarsýn. Madem %5 eksi yazacaksýn, yavaþ yavaþ ver, býrak kademeler dolsun, alýcý gelsin. Yok olmaz öyle, paldýr küldür panikle ver aþaðýya, sebep ilk yazýda. Sebep sadece viop pozisyonlarý, sebep bir sürü milyon takipcili üstatlarýn doymaz hýrsý.
alýcý gelmesini istemiyor ki. yarýn alýp yukarý götürecek. almasýnlar diye devre kesti zaten. korkanlar ipek kozaa satsýn diye. bir daha kozaldaki bu fiyatý ruyanýzda görürsünüz. konu sadece teknik, bizim spek beklentiyi kýrmaya oynar sadece. kafadan 85.7 görülecek demeyin teknik gösterin. ben de kozal %30 düþtüðünde kozaa ve ipek nasýl %30 düþer diye soracaðým. kozalaklar arasýndaki fvök korelasyonunu bilmiyorsanýz sadece sallamýþ olursunuz. ben biliyorum bu nedenle kozaa1380 lerde satýp kozala girdim ve bunu bu topiðe de yazdým. þu anki fiyat korelasyonu tamamen uyumlu. üç hisse de oran olarak olmasý gereken yerde. baþka bir topýkte endeks 120 li seviyelere iner demiþtiniz ben 140 altýna gelmez demiþtim. merkez bankasý baþkaný deðiþti ortalýk toz duman oldu buna raðmen gelmedi gelmeyecek. þu anki 136 düþüþü kontrollü bir düþüþ . kimse mal yazýyor kimse de almýyor. 6 aylýk ralli hazýrlýðý var. saygýlar.
*Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri