Sayfa 564/784 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 6267 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Asağıdaki kadro Vıtor Pereria nın Fenerbahçe tarihindeki en pahalı ve yetenekli kadrosunu Besiktasın 2015 2016 sezonunda Senol Güneşin ardında 4 puan farkla ikinci olan takımın kadrosu aşağıda ve sen hala çok iyimsersin , bu adam seni mahkemeye verip 4 milyon eoroda tazminat alan bir antrenor bir buşul yıldır boşta ....

Kaleciler: V.Demirel-Fabiona
    Stoperler: S.Kjaer - A. Ba - Brunu Alves - M.Kadlec
    Sol Bekler : Caner Erkin - H.A.Kaldırım -
    Sag Bek : Gökhan Gönül - Sener Özbayraklı
    Ön Libero: Josef de Souza - Mehmet Topal
    Merkez Orta Saha : Raul Mirelas Mehmet Topuz - Alper Potuk

Nani - Volkan Şen - M Stoch - Laz . Markoviç - Musa Sow - R. Van Persie - Fernandao
    Verdiğiniz örneklerin başarı için yeterli örnek olmadığını sizde biliyor olmalısınız,,,bende size nice güzel kadrolarla nice ünlü teknik adamların başarı sağlayamadıklarını örneklendirebilirim,,,,,"İtibarsızlaştıracak bir teknik direktör değil"

"Biz birkaç hoca ile konuştuk. Bu sene yazılanların yüzde 80'ini kimse tutturamadı, bu da bizim için iyi bir şey. Kimseyi bulamadık da Vitor Pereira'yı getirdik gibi hava yaratıldı. Kesinlikle öyle bir şey yok. Kariyer olarak itibarsızlaştıracak bir teknik direktör değil"

"Pereira, neredeyse para pul konuşmadı"

"Vitor Pereira teknik direktör olarak Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya geliyor. Hatta şöyle bir cümle de kullandı, 'Fenerbahçe'de kupa kazanamamak kariyerimde, göğsümde tıkalı kalıyor. Nefes alamıyorum. Ben bu yarım kalan aşkı, tutkuyu sona erdirmek istiyorum.' dedi. Vitor Pereira, 5 Temmuz'da Topuk Yaylası kampının ilk antrenmanında takımın başında olacak. Pereira, neredeyse para pul konuşmadı. Çok motive"

"Caner, 'hocamı ilk ben karşılayacağım' dedi"

"Vitor Pereira, Fenerbahçe'de daha önce çalışmış ve başarının ucundan kıl payı dönmüş bir teknik direktördür. Caner Erkin ile daha önce Vitor hoca gündemde yokken bu konuyu konuşmuştuk, bir problem olmadığını söylemişti. Hatta Caner, "hocamı ilk ben karşılayacağım" dedi. Vitor Pereira, 4 yardımcısıyla birlikte gelecek.

2. Pereirayi bile savunmaya geçmişler inanın komiklik artık cidden.

3. Ergenlerin gaziyla iş yapan profesyonelligi sadece koç şirketinde olan şımarıkca transfer yapan FB yönetiminin bir sonraki popülist hareketi ne olacak ? Cevap basit. Alex hoca olarak gelecek gazlar alınacak...Yer mi bu saf taraftar. Yer. Yedi. Yiyecek. Adam 6 hoca 60 transfer yapmış 100 gündür hoca yok vizyonumu anlamadiniz demiş Bielsa demiş sonuç ... Pereira

4. İşiniz gücünüz sadece muhalefet etmek haftalar ilerledkçe sesiniz soluğunuz kesilecek..https://youtu.be/lwT-6ksBZMw

5. Biraz beyni olan bu başkandan bir cacık olmayacağını anlar 3 yılda ne oldu da ne bekliyoruz. Şaka gibiler her sene gazoz kapagii oluyoruz

fb kesinlikle şampiyonluk hedefi ile değil , hırslı genç futbolcuları kazanmayı hedeflemeli....

zaten o başarıldığı anda hem mali olarak rahatlayacak hem de başarı yani şampiyonluklar gelecektir...

sen git ahı bitmiş paragöz Mesut'u getir , oynadığı ingliz takımını kurtar ,fb'yi her yönden başı bela et... ondan sonra hedefimiz şampiyonluk hikayeyesi anlat hadi oradan...

sayın yönetim eskiden tv kumandasına 1 numara FB TV'idi çoktan silmişim...

7. Hoca yo spek te begenmedi basti asagi. Ulan Ali. Ulan Ali.

Sayfa 564/784 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •