Sayfa 282/413 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 3298 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

1. Bedelsiz verme potansiyeli yüksek olanlar

Bedelsiz verme potansiyeli yüksek şirketlerde ilk 5’teki şirketler şöyle: Ege Endüstri, Borusan Yat. Paz. Konya Çimento, Koza Altın ve Pegasus.

kaynak borsa gündem

2. yıldız pazara da gelmişiz... sessizce

3.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    yıldız pazara da gelmişiz... sessizce
    sayın foton saygılar hürmetler brayta yukarıdan verip yeni posizyonmu açtınız ,ufak ufak alım tavsiye edermisiniz

4.  Alıntı Originally Posted by pamuk01 Yazıyı Oku
    sayın foton saygılar hürmetler brayta yukarıdan verip yeni posizyonmu açtınız ,ufak ufak alım tavsiye edermisiniz
    ah keşke öyle bir şey yapabilseydim bryat 39,2 alıp 78 den satmıştım, bir daha da yetişemedim. şimdi ise ttraktörü sattım bryat aldım. yaptığım eylem tavsiye niteliği taşımaz. mali yapılarına düşüş yüzdelerine özsermaye büyüklüğüne bedelsiz potansiyeline , döviz yükümlülüğüne bakın kendiniz karar verin.

5.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    ah keşke öyle bir şey yapabilseydim bryat 39,2 alıp 78 den satmıştım, bir daha da yetişemedim. şimdi ise ttraktörü sattım bryat aldım. yaptığım eylem tavsiye niteliği taşımaz. mali yapılarına düşüş yüzdelerine özsermaye büyüklüğüne bedelsiz potansiyeline , döviz yükümlülüğüne bakın kendiniz karar verin.
    teşekürler sayın foton hele bir taşlar yerine otursun eylül gibi geçiş yapmayı düşünüyorum bol kazançlar.

6. ilk direnç 310.40 civarıydı..

7.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    sayın foton erbosu kaçırdık inşallah braytı kaçırmayız yılsonuna kadar iyi fiyatlara geleceğinden hiç şüpem yok

8.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    ilk direnç 310.40 civarıydı..

şu an kısada ne verirse, orta vade hesabım yok, şahsım için erken..

bol kazançlar..

Sayfa 282/413 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •