Tüik: Tüketici fiyatları haziran'da aylık %1,94 (beklenti %1,42)
Tüik: Tüketici fiyatları haziran'da aylık %1,94 (beklenti %1,42)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
bodrum dan selamlar arkadaşlar..
buralarda hava güzel hafif rüzgarlı..millet maskeyi falan atmış durumda..mesafe hak getire..
fiyatlar geçen seneye göre 2 ye hatta 3 e katlamış durumda..
mahalle bakkalında karpuzun kilosu 2,5 tl.. anlayın artuk gerisini
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sahte içkiden ölenlerin sayısı 10'a yükseldi. 6'sı entübe 8 kişinin tedavisi devam ediyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Jp morgan türkiye'den bu yıl 3 kez 50'şer baz puan faiz indirimi bekliyor (önceki: 3 kez 100 baz puan)
jpmorgan, türkiye için yıl sonu enflasyon tahminini %13.4'ten %14.7'ye yükseltti
Yer İmleri