Tüik: Tüketici fiyatlarý haziran'da aylýk %1,94 (beklenti %1,42)
Tüik: Tüketici fiyatlarý haziran'da aylýk %1,94 (beklenti %1,42)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
bodrum dan selamlar arkadaþlar..
buralarda hava güzel hafif rüzgarlý..millet maskeyi falan atmýþ durumda..mesafe hak getire..
fiyatlar geçen seneye göre 2 ye hatta 3 e katlamýþ durumda..
mahalle bakkalýnda karpuzun kilosu 2,5 tl.. anlayýn artuk gerisini
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Tekirdað'ýn Çorlu ilçesinde sahte içkiden ölenlerin sayýsý 10'a yükseldi. 6'sý entübe 8 kiþinin tedavisi devam ediyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Jp morgan türkiye'den bu yýl 3 kez 50'þer baz puan faiz indirimi bekliyor (önceki: 3 kez 100 baz puan)
jpmorgan, türkiye için yýl sonu enflasyon tahminini %13.4'ten %14.7'ye yükseltti
Yer Ýmleri