Sayfa 553/804 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603653 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 4,417 - 4,424 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    güncel yukarı stop 137..

bol kazançlar..
    hocam 2. çeyrek bir gelsin erbos ne kadar potansiyel barındırıyor onu açığa çıkarmak işimiz... bol kazaçlar

2.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    hocam 2. çeyrek bir gelsin erbos ne kadar potansiyel barındırıyor onu açığa çıkarmak işimiz... bol kazaçlar
    hocam bismillah dedik aldık trene bindim ama geç bindim erbosa güveniyorum yarında kısmet olursa kalan sasaları verip brayt almayı düşünüyorum

3.  Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Çelik fiyatları açısından Haziran ikinci yarıda küçük gevşemeler olsa da,
    yüksek fiyattan kapandı denebilir.
    31.marttan mayıs ortasına kadar mamul fiyatlarından ortalama % 20 artış oldu.
    Faaliyet kâr ı bi yana, stoklarındaki hammadde yarımamul ve mamullerin hem
    usd bazında yükselişi hem de dövizin yüksek seyretmesi hesaplanınca
    ikinci çeyreğin daha olumlu geçtiğini düşünebiliriz.Bilançoya yakın zamanlarda
    pozisyon alalım diye düşünenleri terse getirdi bu hareket akıllık ettiler,şu anda
    çevreden erbosan 250 olacakmış diye buralardan pozisyon alan KY ler var.
    Niyet yukarılara götürmekse erbosanın tersi de pistir bilen bilir.Günlük hareketine
    bakınca overeallına bakan 50 bin tl lik portföyde bile bi saat içinde 5 bin tl artı
    eksiyi bir anda görebiliyor.Onun için tutunmak mesele.Bir hedefin varsa o hedefe
    geldiğinde satmışsan,yükselse de içine sindirebilmek önemli.Tekrar bindiğinde aldığın
    karları da götürürler.
    Aynen katılıyorum 250 yi görür diyenlere inanıyorum ve tekrar yeni bir hisse gibi girerek muhabbete ortak oluyorum hatta Terki joe bile bir tane almadığı halde bana trenden erken ayrılmışsın diyorsa ben yemekli kompartmanda olmayacağım da nerde olacağım ytd

4.  Alıntı Originally Posted by DEMLİKEYF Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum 250 yi görür diyenlere inanıyorum ve tekrar yeni bir hisse gibi girerek muhabbete ortak oluyorum hatta Terki joe bile bir tane almadığı halde bana trenden erken ayrılmışsın diyorsa ben yemekli kompartmanda olmayacağım da nerde olacağım ytd
    Veteran Erboscu olarak tüm kadim dostlarima bol kazanclar!
    Bizden alanda kazaniyor ne mutlu)

5. yükselen stop 37.60 olarak kapatmışız..

bol kazançlar..

6. 1 ay kredili işlem yasağı geldi..

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında, piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle Erbosan Erciyas Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş. (ERBOS.E) payında 06/07/2021 tarihinden itibaren 1 ay süreyle mevcut Açığa Satış Yasağına ilave olarak "Kredili İşlem Yasağı" önleyici tedbiri uygulanacaktır.

sert hareketlerden koruma amaçlı bakalım nasıl tepki verecek

8. Göstergelerin soğutulması için bahane olur..

Al sat tavsiyesi değildir..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 553/804 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •