Sayfa 942/1009 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. Olabilir .benim durumum şu.hsbc de hesabım var iki 3 sene öncesinden. .başka bankadan götüreceğim ama p.tesi sorup öğrenirim detaylı
     Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Sn Lucas bana sadece ilk defa premier olacak müşteriler için 19.75 dendi. Eğer önceden premier olup şuan bankada hiç paran yoksa 19.25 olur diyor
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bu arada geçen sene HSBC den 9.50 enflasyona endeksli 1 yıllık mevduat yapanlar + 7 -8 puan almislar.3 Haziran'da ki aciklanan enflasyona göre.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu hersey dahil tatil diye sacma sapan sistem olmaz.20000 tl bir hafta tatile isteniyor.hadi kahvalti acik bufe olur.90 li yillarda tatile giderdim.yarim pansiyon vardi.uygundu fiyatlar.

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bu hersey dahil tatil diye sacma sapan sistem olmaz.20000 tl bir hafta tatile isteniyor.hadi kahvalti acik bufe olur.90 li yillarda tatile giderdim.yarim pansiyon vardi.uygundu fiyatlar.
    Ben birkaç defa gittim, sıkıcı ama güzel yönleri de yok değil. Aklın ödeme kısmında kalmıyor. Neredeyse her saat yiyecek bir şeyler bulunabiliyor. Canın fiski mi çekti hop havuzun yanından geçerken çek bir tane içe içe git denize. (o kadar para verdik amele gibi bira içecek halimiz yok )

Bence çok da kötü değil. Ara sıra yapılası bir tatil türü.

20bin tl tek kişi için çok fazla. 2 kişi için ise pahalı gibi değil gibi. Kişi başı 10bin tl 7 günden, günlük 160 dolar yapar. Dolar ABD'de de değer kaybına uğradığı için 150 dolar günlük belki tolere edilebilir.

Eskiden de 100 dolar civarıydı sanıyorum günlüğü her şey dahil otellerin. ABD'deki enflasyon bizde kaldıraç etkisi ile hissediliyor. Diğer bir deyişle dünya 1 kat fakirleşirken biz 3-4 kat fakirleştik.

Ben bu tarz otellerde uzun zamandır kalmadım. 20bin tl tek kişi için isteniyorsa durum çok korkunç. Bayramda Antalya tarafına rezervasyonsuz serseri stili gideceğim. Şansıma ne çıkarsa bakalım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ben birkaç defa gittim, sıkıcı ama güzel yönleri de yok değil. Aklın ödeme kısmında kalmıyor. Neredeyse her saat yiyecek bir şeyler bulunabiliyor. Canın fiski mi çekti hop havuzun yanından geçerken çek bir tane içe içe git denize. (o kadar para verdik amele gibi bira içecek halimiz yok )

Bence çok da kötü değil. Ara sıra yapılası bir tatil türü.

20bin tl tek kişi için çok fazla. 2 kişi için ise pahalı gibi değil gibi. Kişi başı 10bin tl 7 günden, günlük 160 dolar yapar. Dolar ABD'de de değer kaybına uğradığı için 150 dolar günlük belki tolere edilebilir.

Eskiden de 100 dolar civarıydı sanıyorum günlüğü her şey dahil otellerin. ABD'deki enflasyon bizde kaldıraç etkisi ile hissediliyor. Diğer bir deyişle dünya 1 kat fakirleşirken biz 3-4 kat fakirleştik.

Ben bu tarz otellerde uzun zamandır kalmadım. 20bin tl tek kişi için isteniyorsa durum çok korkunç. Bayramda Antalya tarafına rezervasyonsuz serseri stili gideceğim. Şansıma ne çıkarsa bakalım...
    Ben bayramda o taraflara uste para verseler dahi gitmem...

Hem fiyatlar %50 daha yuksek olur hem de aldigin hizmet daha dusuk...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben bayramda o taraflara uste para verseler dahi gitmem...

Hem fiyatlar %50 daha yuksek olur hem de aldigin hizmet daha dusuk...

Syg,
    Başka zaman yok. :D Mecburen...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Başka zaman yok. :D Mecburen...
    Malesef ben de cocuklar kucukken onlara, okula, dershaneye, sinav tarihlerine v.s uyarak belli donemlerde gitmek zorunda kalmis ve cok defa opulmustum...

Cakal esnafin oportunist bir yaklasimla fiyatlamayi okullarin acilacagi, kapanacagi, uni sinavlarinin gunlerini v.s takip ederek yaptigina cok defa sahit olmus ve sasirmistim..

Artik okullar acilinca gider ve ben onlari operim diyorum

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Eylülde gitmek lazim.fakat hava bozmadan.artik ucuz yer yok malesef.
    Otobusle gitmekte tehlikeli.otobuste covidli varsa geçer.uCakta bile riskli.kapali yer tehlikeli.

Sayfa 942/1009 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •