Sayfa 332/1004 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. O kadar da değil, maliyetlerin inanılmaz artmasına neden oluyor döviz artışı...
    Enflasyonu durdurabilme şansları tamamen ortadan kalkar, düşürmekten geçtikte...artık daha fazla yükselmesin..
    Mevcut açıklanan ÜFE'yi asıl enflasyon olarak okumak daha mantıklı, kısmen daha gerçekçi...

2. Geçmiş gün MHP li bir arkadaşım bunlar gitmez adamın 150 bin silahlı gücü var derken ben yandaş bekçiler gibi düşünmüştüm. Bugün Sedat Peker in iddialarını okuyunca b c planı bu diye aklıma geliyor lakin ilahı adalet var. Tarihte minicik bebeklerin yetimlerin haykırışları hep galip gelmiştir.

3. ayasofya hocam konuyu çözeceğini tahmin ediyordum. üstad son mesajda belirtmiş. hani "çok ucuzuz yiaaa" "bankalar bedeve yiaa" diyenler üstteki mesajı okusunlar. sonra dip tahmini yapsınlar.

3000 doktor işi bırakıp Almanya'da çalışmaya gitmiş..
    3.000 doktor sırada..

Ülkede iç savaş var gibi kaçan kaçana..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Geçmiş gün MHP li bir arkadaşım bunlar gitmez adamın 150 bin silahlı gücü var derken ben yandaş bekçiler gibi düşünmüştüm. Bugün Sedat Peker in iddialarını okuyunca b c planı bu diye aklıma geliyor lakin ilahı adalet var. Tarihte minicik bebeklerin yetimlerin haykırışları hep galip gelmiştir.
    Yanılıyorsun.
    İlahi Adalet dünyada yok.
    Zalimlerin yaptıkları yanına kar kalır ve hesabı bu dünyada sorulmaz..

6. Git gide azalıyoruz bu pala böyle bir ülkeyi hayatta bulamaz. Burada kazandığı parayı hiç bir yerde kolayca kazanamaz.

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yanılıyorsun.
    İlahi Adalet dünyada yok.
    Zalimlerin yaptıkları yanına kar kalır ve hesabı bu dünyada sorulmaz..

İnsanlar tam zirveyi yaşarken bir musibet ile eve tıkilip kalır. O kadar paran varken bir sinek hayatını cehenneme çevirir. Doğruyu yaşayanlar ile pisliğin içinde yaşayanlar bir gün ayrılır. Bugün batı çalışmasından tutun dürüstlüğü liyakat eğitim bunlara bizden daha çok dikkat ettiği için onlar zirvede bizde dipteyiz. Mehmet Akif Ersoy Fransa dönüşü orayı soranlara dinleri bizim yaşamımız gibi Yaşayışları bizim dinimiz gibi tarif etmiştir.

8. Kerem abi Yaradan her yanlışta her kötülükte birinin canını alsa ceza verse bugün dünyada bir tane polise askere ihtiyaç kalmazdi.

Sayfa 332/1004 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •