Sayfa 334/563 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. bist 100 10 hazirandaki seviye 1460 seviyesini tekrar test edebilir.ytd bizim kagıt pozisyon olarak çok uygun durmuyor malesef ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    tahsisli konusu cozulmeden bir hareket beklemek zor.

tahsisli "zurnanin zirt dedigi yer" bence

a1 capitalin bilancosuna da az kaldi, hemen bayram sonrasi

valla ben sabirliyim beklerim.

bu fiyatlardan bende satilacak hisse yok

ama gorunen kademeler artik dolu ! yatirim bankaciligi hikayesini duyan [emoji846] demekki

"bir yatırım tavsiyesi değildir"

3. Sn Hayek bu yatırım bankacılığı konusunda İnveo örneğini sormak istiyorum, yaklaşık iki hafta önce yatırım bankası kurmak için BDDK yada başvurdu hissenin durumu ortada. Bizde böyle bir gelişme olursa algı açısından pozitif olacağını düşünüyorum ama hisseye nasıl yansır.
    Kısacası yatırım bankacılığı hikayesi için neden pozitif olmalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim, selamlar saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. finaktif bu piyasa degeri ile yatirim bankaciligi olmaz.

once hisse basi 8-10 seviyesine gelsin.

piyasa degeri 1 - 1.2milyar arasina gelsin.

yatirim bankaciligi konusunu o zaman tartisiriz insallah
     Alıntı Originally Posted by Finaktif Yazıyı Oku
    Sn Hayek bu yatırım bankacılığı konusunda İnveo örneğini sormak istiyorum, yaklaşık iki hafta önce yatırım bankası kurmak için BDDK yada başvurdu hissenin durumu ortada. Bizde böyle bir gelişme olursa algı açısından pozitif olacağını düşünüyorum ama hisseye nasıl yansır.
    Kısacası yatırım bankacılığı hikayesi için neden pozitif olmalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim, selamlar saygılar.

5. Tesekkurler 👍

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    yatirim bankaciligi icin min. 250-300 milyon sermaye lazim.

Bddk'ya ne diyecek ? bizim holding olarak piyasa degerimiz 300 milyon ama ona takilmayin hisse fiyatini piyasa mi belirliyor diyecek [emoji846]

once piyasa degerini holding olarak 1 milyara cikaracaksin. sonra 250 milyon sermayeli yatirim bankasi kuracagim bunun da %70'ine ortak olacagim diye bddk'ya basvuracaksin.

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    yatirim bankaciligi icin min. 250-300 milyon sermaye lazim.

Bddk'ya ne diyecek ? bizim holding olarak piyasa degerimiz 300 milyon ama ona takilmayin hisse fiyatini piyasa mi belirliyor diyecek [emoji846]

once piyasa degerini holding olarak 1 milyara cikaracaksin. sonra 250 milyon sermayeli yatirim bankasi kuracagim bunun da %70'ine ortak olacagim diye bddk'ya basvuracaksin.

Öncelikle Alt pazardan kurtulması lazım..
    Ana pazar hatta bünyesinde bankayı barındıracaksa Yıldız pazarda boy göstermesi lazım..
    Bunun için hisse geri alımı veya sermayeyi desrekleyecek bir fonla ortak çalışması lazım..
    Bu haliyle üzerine kocaman yetişkin pantalonu giymiş küçük çocuğa benziyor..
    Hayalleri ve bünyesindeki iştirakleriyle piyasa değeri ve işlem hacmi örtüşmüyor..
    Asla ytd..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Al sat yüzde 3-5 kazan, sürekli bir kazanç bu şekilde, çok para bağlamadan devam edlibilecek pozisyonunu koruyor
    Yazdığım yazılardaki içeriklerin tamamı kişisel düşüncemden ibarettir, Yatırım tavsiyesi değildir,

Sayfa 334/563 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •