Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8010 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by mtdrk10 Yazıyı Oku
    Küresel baskılanmayla Türkiyedeki bir yatırım fonunun ilişkisini çözemedim.İçinde "gümüş" geçen bir fon gümüşün fiyat hareketinden etkilenir."Gümüş"ün baskılandığını düşünüyorsanız isminde "gümüş" geçmeyen fonları incelemeniz gerekir.Yazdıklarınıza göre baya bilgili bir şahıssınız, gümüşün dolar/tl den etkilenmediği sizden öğrenmiş oldum.Teşekkürler
    Hocam bu Fon İsviçre Merkez bankalarında tutulan fiziki gümüş e yatırım yapan katılım fonlarını alıyor yani Gram Gümüş yok içine bu sebeple fiyatı usdtry etkilemiyor dedim fonun Türkiyede olması yurt dışı yatırımı yapılmasına engel değil, yani bu fondaki mağduriyet yurt dışı kaynaklı, Ekran ve Fiziki metal fiyatlarındaki farklar ile oluşan bu manipilasyonların giderilmesi için Basel kriterleri başlıyor fakat manipilasyon dan para kazanmak o kadar olağan olmuş ki Londra bankaları hemen biz yapmayacağız demeye başladılar yani Değerli Metaller konusu çok fazla etken e bağlı maalesef

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Hocam sen bişey mi içtin bizle dalga mı geçiyorsun?Ne isviçre merkez bankası ne fiziki altını?fonun kap raporunda %13ü gmstr borsa fonunda,%72 si yabancı borsalarda işlem gören gümüş etf lerinde, bizim isviçre bankalarında kilitli kapılar ardında 20 kg gümüşümüz var mı yazmış adamlar?
    %72 si yabancı borsalarda işlem görüyor.Biz bu fona tl yatırıyoruz fonu yoneten kişiler "kardeş bana para olarak tl yatırdılar ben sizden tl ile gümüş alırım"demedilerse dolar ile alıyolar yani dolardan sonuna kadar etkileniyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by mtdrk10 Yazıyı Oku
    Hocam sen bişey mi içtin bizle dalga mı geçiyorsun?Ne isviçre merkez bankası ne fiziki altını?fonun kap raporunda %13ü gmstr borsa fonunda,%72 si yabancı borsalarda işlem gören gümüş etf lerinde, bizim isviçre bankalarında kilitli kapılar ardında 20 kg gümüşümüz var mı yazmış adamlar?
    %72 si yabancı borsalarda işlem görüyor.Biz bu fona tl yatırıyoruz fonu yoneten kişiler "kardeş bana para olarak tl yatırdılar ben sizden tl ile gümüş alırım"demedilerse dolar ile alıyolar yani dolardan sonuna kadar etkileniyoruz.
    dolardan yani kurdan etkilenmeden altın gümüş yabancı hisse trade etmenin tek yolu forex veya bist viop'tan vadeli işlemler.

4.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    dolardan yani kurdan etkilenmeden altın gümüş yabancı hisse trade etmenin tek yolu forex veya bist viop'tan vadeli işlemler.
    Yo sadece Forex değil aç bir teb altın gümüş ve dolar hesabı .deki ben dolarla gram gümüş altın alıcam. Hemen dolarla gram altın ve gümüş alabiliyorsunm ben şahsen TL ile altinnve gümüş almıyorum

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Yo sadece Forex değil aç bir teb altın gümüş ve dolar hesabı .deki ben dolarla gram gümüş altın alıcam. Hemen dolarla gram altın ve gümüş alabiliyorsunm ben şahsen TL ile altinnve gümüş almıyorum

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Fibabanka'da da var aynı şey. Fiba FX üzerinden yapıyorsun, Teb'deki de aynı şekilde sanırım.
    Bilgi cesareti, cehalet cüreti getirir.

6.  Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    Hocam bu Fon İsviçre Merkez bankalarında tutulan fiziki gümüş e yatırım yapan katılım fonlarını alıyor yani Gram Gümüş yok içine bu sebeple fiyatı usdtry etkilemiyor dedim fonun Türkiyede olması yurt dışı yatırımı yapılmasına engel değil, yani bu fondaki mağduriyet yurt dışı kaynaklı, Ekran ve Fiziki metal fiyatlarındaki farklar ile oluşan bu manipilasyonların giderilmesi için Basel kriterleri başlıyor fakat manipilasyon dan para kazanmak o kadar olağan olmuş ki Londra bankaları hemen biz yapmayacağız demeye başladılar yani Değerli Metaller konusu çok fazla etken e bağlı maalesef

çok karışık işlere bulaşmışsın sen ya işin zor : ))

7.  Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku

Bu konu burada daha once konusulmustu ama kim yazmisti hatirlayamadim. YZG isvicre merkez bankasinda fiziki gumus tutuyormus hatta koc grubunun kendi gumus ve altin yatirimlarinin bir kismida oradaymis. Soz konusu gonderiyi arastiriyorum bulursam paylasirim. Gonderiyi yazan kisi fon yoneticisi ile konusmustu saniyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Bu konu burada daha once konusulmustu ama kim yazmisti hatirlayamadim. YZG isvicre merkez bankasinda fiziki gumus tutuyormus hatta koc grubunun kendi gumus ve altin yatirimlarinin bir kismida oradaymis. Soz konusu gonderiyi arastiriyorum bulursam paylasirim. Gonderiyi yazan kisi fon yoneticisi ile konusmustu saniyorum.
    sn sadecegrafik yazmıştı.
    Onun mesajları arasında vardır.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •