bana şerefsssizliğin resmini çizebilirmisin deselefr anca bu kadar güzel örnek verebilirim... dap yapı ormanköy... ne Allah korkusu kaldı ne gelecek nesillere bırakacak bir ortam kaldı... binlerce yıllık ormanlar yok edilip proje yapılıyor...
[emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959] Originally Posted by akcay bana şerefsssizliğin resmini çizebilirmisin deselefr anca bu kadar güzel örnek verebilirim... dap yapı ormanköy... ne Allah korkusu kaldı ne gelecek nesillere bırakacak bir ortam kaldı... binlerce yıllık ormanlar yok edilip proje yapılıyor... SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star, Soon you won't be twinkling anymore.....
Originally Posted by WYATT EARP [emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959] SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. haram zıkkım olsun hepsine!!!!
"Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez." Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Forum Rules
Yer İmleri