Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bugün benim cep telefonuma, Yangýn söndürme uçaklarýný hangarda çürütüp,oradan buradan fahiþ fiyatlarla uçak kiralayan Orman Bakanlýðý'ndan mesaj geldi.. Yeþil vataný koruyalým,Kollayalým,diyor..Altýnda da Dr Ekrem Pekdemirli yazýyor..
Mesaja cevap veremesem de, içimde biriktirdiðim Bayramlýk küfürleri,o mesajý atanlara saydým... Umarým memnun olmuþlardýr..!!
kaþtan selamlar...
müjde diye diye 5 li çeteye müjde geldi ya la...
bu ülkede ülkenin baþýnda durum buyken hala güvenip senet tutan bir doktora görünsün...
adamýn müjdesinin içinde bile beton var...
evlenme vaadiyel kandýrýlan kýzlara döndürdü seçmenini...
evlenicez diyorum bak...
yalnýz bu sefer eli bayaðý düþürmüþ...
doðalgaz bulduk petrol bulduk uzaya gidiyoruz...
bu müjdeden dolayý benim cebime ne girecek...
banane kktc deki saraydan...
halk gösteri düzenliyormuþ böyle biþey istemeyiz diye...
https://news.sky.com/story/covid-19-...lance-12359317Ýngiltere hükümetin baþ danýþmaný Sir Patrick Vallance'e göre, COVID-19 ile hastaneye yatan kiþilerin %60 iki doz koronavirüs aþýsý olmuþ ...
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yer Ýmleri