Bana inanmıyorsanız vikipedı ye bakın. Mesleği kısmına siyasetçi yazıyor. Siyaset bir meslek değildir iş değildir. Uzmanlık alanında başarılı kimselerin toplum tarafından kabul görüp devlet otoristesinde söz sahibi olmasıdır siyasetçi buna denir.
Hiçbir liderin meslek bölümünde sadece siyasetçi yazmıyor. Burokrat akademısyen ekonomıst yazıyor. Yani bu adamlar siyaset yapmadıgında yapacagı işler belli ne iş yapıp siyasete geldikleride belli .
Çok enteresan gerçekten
Erdoğan KKTC’de ne müjdesi verecek? İşte 5 senaryo
1) AZERBAYCAN’LA DİPLOMATİK İLİŞKİ
2) RUMLARA ‘MARAŞ’A DÖNÜN’ ÇAĞRISI
3) GEÇİTKALE’YE DAİMİ SİHA ÜSSÜ
4) GAZİMAĞUSA’YA DENİZ ÜSSÜ
5) DOĞALGAZ MÜJDESİ
5 senaryo vardı. İnşaat çıktı.
Daha dün kağıtta bulsa yırtacağı Allah rahmet eylesin her ikisine de Dr Fazıl Küçüğü ve Rauf Denktaş'ı anması bence önemli idi,
Tayyip ustalaşmaya devam ediyor öyle diyelim, ..
konuşmasını dinledim ve konuşma süresince şuna kilitlendim Rauf Denktaş'ı anacak mı,.. ve andı bu önemlidir,..
Kıbrısı satan kendini satar, Kıbrıs meselesinde doğru yolda devam ediliyor
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Turan zaten şuan da abd nın projesi. Ülkeler ile ayrı ayrı ugrasmak yerine. Ab gibi turancılık gibi ülkeleri tek bir yerde toplayıp bir kişi ile idare etmek en kolayı.
2002 de bop projesi ile gelişen bir olay ortadoguyu parcala küçük devletcıklete böl ve bir topluluk altında topla tek bir sözcü ile idare et. Arap baharından sonra türk kışıda gelir
Yer İmleri