Sayfa 427/1004 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: Viop XXXIV

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Bende esnaf olarak tasarlıyorm ayakkabıcı nalburcu tarzı. Camii ye giden camii çay ocagında sohbet eden sonra işine ordan evıne giden biri olarak düşünüyorum hep.
    bazen reisi bu ülkede hiç kimse tanıyamamış diyorum.

ülkede kurucu ilkeler tabana yayılmış, halk tarafından çok iyi sahiplenilmiş olsa ve abd'nin yeşil kuşak projesi olmasa reis bambaşka biri olurdu.

buna emin olun.
    audentes Fortuna iuvat

2. Bana inanmıyorsanız vikipedı ye bakın. Mesleği kısmına siyasetçi yazıyor. Siyaset bir meslek değildir iş değildir. Uzmanlık alanında başarılı kimselerin toplum tarafından kabul görüp devlet otoristesinde söz sahibi olmasıdır siyasetçi buna denir.

Hiçbir liderin meslek bölümünde sadece siyasetçi yazmıyor. Burokrat akademısyen ekonomıst yazıyor. Yani bu adamlar siyaset yapmadıgında yapacagı işler belli ne iş yapıp siyasete geldikleride belli .

Çok enteresan gerçekten

3.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Hahahaaa müjdeye bak ihtişamlı cumhurbaskanı külliyesi lazımmıs . karikatür dergisinde daha az komedi var. Ülke bitmiş okeye dönüyor
    Asıl 150 ile 200 kişiye hitap edecek bir külliye için millete neden müjde verilir ki bu milletin zekası ile dalga geçmektir. Sana bana zerre kadar faydası olmaya boş işler.. Cengiz mi yapacak acaba..

Erdoğan KKTC’de ne müjdesi verecek? İşte 5 senaryo

1) AZERBAYCAN’LA DİPLOMATİK İLİŞKİ
    2) RUMLARA ‘MARAŞ’A DÖNÜN’ ÇAĞRISI
    3) GEÇİTKALE’YE DAİMİ SİHA ÜSSÜ
    4) GAZİMAĞUSA’YA DENİZ ÜSSÜ
    5) DOĞALGAZ MÜJDESİ

5 senaryo vardı. İnşaat çıktı.

5.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    yurt dışı toparlamazsa ağustos ayında 1300 altına ineriz.........ytd
    bu hızla giderse Ağustos ayına da kalmayacak ,tam FPKF (freni patlamış kamyon formasyonu)..........ytd

6. Daha dün kağıtta bulsa yırtacağı Allah rahmet eylesin her ikisine de Dr Fazıl Küçüğü ve Rauf Denktaş'ı anması bence önemli idi,

Tayyip ustalaşmaya devam ediyor öyle diyelim, ..

konuşmasını dinledim ve konuşma süresince şuna kilitlendim Rauf Denktaş'ı anacak mı,.. ve andı bu önemlidir,..

Kıbrısı satan kendini satar, Kıbrıs meselesinde doğru yolda devam ediliyor
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

7.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Kıbrıs Türk devletinin kurulacağı ve tanınacağının alt yapısı hazırlanıyor.
    Biraz da dünya kamu oyu yoklaması yapılıyor.
    Turan tek hedef.
    Turan zaten şuan da abd nın projesi. Ülkeler ile ayrı ayrı ugrasmak yerine. Ab gibi turancılık gibi ülkeleri tek bir yerde toplayıp bir kişi ile idare etmek en kolayı.

2002 de bop projesi ile gelişen bir olay ortadoguyu parcala küçük devletcıklete böl ve bir topluluk altında topla tek bir sözcü ile idare et. Arap baharından sonra türk kışıda gelir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    dow un şimdi düşmesi shortçular için iyi değil bence...bugün düşer yarında sert düşer mesela sonra hiçbir şey olmamış gibi pişkin pişkin yükselişe geçer...çok gördük...

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    bu hızla giderse Ağustos ayına da kalmayacak ,tam FPKF (freni patlamış kamyon formasyonu)..........ytd

Sayfa 427/1004 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •