Sayfa 641/1002 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Iran zate cin in bi seysi herseyiyle ortagi
    Hayır. Çok yanlış. Pakistan ortağı. Şimdi bir ülkeye tamamen ortağı ya da rakibi demek mümkün değil. Mesela Devrim Muhafızları, öldürülen Kasım Süleymani Fransa'nın adamıydı. Ama İran Ordusu, Pentagon'un kadim dostudur. Reformistler Çin'den yana olabilirler, AB'den yana olabilirler. Ama muhafazakarlar ve dini lider Pentagondan yanadır.

Pakistan, Çin'in ortağı. Başka şansı yok. Fakat İmran Han, aynen Tayyip Ağa gibi İsmet Paşa'nın denge politikasını uygulamaya çalışacaktır.

Twitter'ın en kötü tarafı yazıları tam okumamak. Twitter zararlıdır.

Çin'den beklenen ICBM'yi kafasına yemek değil. Bence bu da aynen covid gibi anlaşarak olacaktır. Abd de ICBM'yi kafasına yiyecek. Ama bence bu balistik füzeler New York, Los Angeles, Boston gibi göçmenlerin çoğunlukta olduğu liboş cennetlerinde patlayacak. Avrupa da yiyecek. Balistik füzeler belirli bir plan dahilinde patlayacaktır. Seneler önce deepweb'de bir yazı okumuştum. Komplo teorisiydi tabii, Türkiye için ayrılan ICBM'nin 25-30 arası olduğunu iddia ediyordu.

Bayburtlu Yusuf hadisesinden 1 hafta sonra belediye seçimleri yapıldı; İstanbul,Ankara ve Bolu'yu CHP'li adaylar kazandı. O dönemde çok yazdık, bunlar ülkücü diye. Akp'liler kendileri söylüyorlardı, ''çalıyorlar ama çalışıyorlar'' diye. Şimdi kimse yolsuzluktan falan bahsetmiyor, üstü kapandı, gitti.

Önceden anlaştılar, adaylarda mutabık kaldılar, belediyeleri devrettiler. Başka nasıl bir açıklaması olabilir?

Şimdi Bolu Belediye Başkanını izliyoruz.

Çatışma merkezinin Afpak bölgesine kayması, burada Uygur Bölgesinin olması, Türkiye'de ülkücülerin yelkenlerini şişiriyor.

Sadece Mhp yok, İyi Parti var, CHP'nin ülkücüleri var, Meral Akşener var.

Tayyip Ağam önümüzdeki dönem için uygun değil. Seçim olursa Akp de ülkücü adaylar gösterecektir.

Meclis ülkücülerin çoğunlukta olduğu bir meclis olacaktır. Bunları defalarca yazmıştım.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 29-07-2021 saat: 00:27.
    @erefefik

Yahu arkadaşlar benim meşhur Corona önleyici ilacım vardı ya, işte o ilaç aynı zamanda aşı olunca dilinizin dötten çıkmasını, 3 göz oluşmasını, kulaklarınızın Mr. Spock gibi olmasını engelliyormuş 4 doz ilâç aldım, içim rahat artık.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    DXY

Bir tükenme formu var gibi, ters repo faiz oranlarının pili bu kadardı sanırım, bir daha mı dönecez ne, YTD

DXY

Dediğim gibi orada bir dalga tamamlandı, normalde şu anki haliyle çok sarkmadan hızla düzeltip, zıbıtmalı, ama DXY uzun zamandır tırmalıyor malumunuz, işaretli yere sarka da bilir dalganın dinamiği gereği RSİ de onaylıyor. Bu durumda USDTRY de korole olur gibi...Bence DXY nin artık şöyle bir şahlanma vakti gelmiş olsa gerek, yani kısa ve sert düzeltip kalkacak diyorum...YTD

4. Dolayısıyla altına da 'ölüm'

YTD

OMG ! İhtiyar heyeti ve azaların aşı konusundaki beyin fırtınası sona erdiğine göre artık esas konuya dönme vakti gelmiş sanırım

6. Aile Hekimleri Federasyonu (AHEF) 2. Başkanı Hacı Yusuf Eryazğan, 30 Haziran günü yürürlüğe giren Aile Hekimliği Sözleşme ve Ödeme Yönetmeliği konusunda Sağlık Bakanlığı'na sundukları raporların göz ardı edilmesinden dolayı eylem takvimi oluşturduklarını söyledi.

Eryazğan, iki gün içinde 850 aile hekiminin istifa dilekçesi verdiğini, yine iki gün içinde bin 100 aile hekiminin iş bırakma kararı aldığını belirtti.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...a-etti-1856094

7.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    ben sana bir şey dayatmadım, sen ve bir kac vatandaş bizi küçümserken bilimselliği çok şüpheli dedikodu üzerinden bizi suclama derdindesiniz. Ben yazdığım bilgileri sallıyorsam .Açıkça bilimsel bilgi ve makale koy dedki sallıyorsun, yalan vs. Seni niye kaale alayım docentsen bana ne cevap mı yani? Aşının işe yaramadığının bilimsel ispatını yap, saygı duyalım yöntemine.
    alın bir doktor yazmış,

SerkanSen
    @_serkansen
    ·
    23s
    Çalıştığım aile sağlığı merkezinde 14 Ocak tarihinden beri 3639 aşı COVID aşısı yapmışız. (2847 Sinovac, 792 Biontech) Herhangi önemli bir yan etki görmedik. Bana bağlı nüfusta tek doz aşı %75leri, çift doz aşı %40ları geçti. Sonuç; bugün pozitif hastam yok. Lütfen aşınızı olun.
    "Bir doktor" ne yazmış umurumda değil.
    Belçikalı bir arkadaşım 2.'den sonra 11 gündür hasta.
    Herkesin bu süreçte kendince bazı hayat tecrübeleri oluştu. Siz istediğinize inanın, ben istediğime.

Edit: Arkadaşımın postlarını içeren ekran görüntülerini kaldırdım. Başım belaya girsin istemiyorum.
    Görüyorsunuz, eşit şartlarda tartışamıyoruz bile.
    Son düzenleme : djoz; 29-07-2021 saat: 09:24.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

8. Bu biontech çıktığında en çok depolama ve sevkiyat için ülkeler tartışıyordu. Şimdi hepsi unutuldu.
    Acaba soğuk zincir bozuldu, aşıların etkisi değişti veya aşılar özelliğini kaybetti diye mi bu kadar yan etki yaratmaya başladı. Benimde çevremde 2. Dozu olup 10 gün yataktan kalkamayanlar var. Bende dün olduğum aşıda 38.5 dereceleri gördüm

Sayfa 641/1002 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •