Sayfa 556/1004 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Valla yangın görüntülerini izledim , can kayıpları mevcut Allah rahmet eylesin , birikimlerini kaybeden çok insan var bilmiyorum.
    Dünya tamamen bozulmaya başladı.Virüsün kahbesi kadar insanında kahbesi beraber dünyayı bitiriyor.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yonca 8.41 denedi üzerinde kalamadı teknik olarak saatlikte 2-3 bar güç toplayıp yeni deneme yapması bekleyicem,
    bakalım uygulayacak mı.
    8.33 saldık şimdi yeniden deniyoruz.

kötü polis : orman bakanı..görevini yapmamış..uçak almamış.. ormanlarımızı korumamış..

iyi poliss: mr erdoğan.. talimat vermiş..20 yıllık iktidarı döneminde gelinen nokta uçak alınmamış olması , ama suçlu kötü polis.. kendisi iyi polis.. neden ? zira şimdi talimatı vermiş yangından sonra..ve sorumluluğu zaten hiç olmamış.. ama şimdi kasabayı kurtaracak, zira talimatı vermiş..herkes derin bir nefes alabilir..

holywood senaryosu gibi..tüm bakanlar benzer şekilde bu "cumhurbaşkanımız talimat verdi" kavramını dile getiriyor problemlerden sonra.. iyi çalışmışlar oyunlarına..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Pakdemirli: Envanterimizde yangın söndürme uçağı ve helikopteri yok.
    Cumhurbaşkanımızın talimatıyla ihale çalışmalarına başladık. Uzay aracı kullanmamız gerekse Orman Teşilatı olarak onu da alır kullanırız http://sptnkne.ws/GUhp

Arabada YANGIN tüpü olmadınmı muhaneden geçemiyorsun,
    80 milyona 1 yangın söndürme uçağı alamamışık.
    yangın söndürme uçağı ve helikopteri alımı için illa cumhurbaşkanımızın talimatı mı şartmış bakanlık olarak neden öngörmemişler hatta kaç yıldır uçak tartışması sürerken birşey oldumu hemen reisin arkasına sığınmaktan vazgeçmeliyiz bu ülkede binbir çeşit iş işlem hizmet var adam hangi birine yetişsin
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    yangın söndürme uçağı ve helikopteri alımı için illa cumhurbaşkanımızın talimatı mı şartmış bakanlık olarak neden öngörmemişşer hatta kaç yıldır uçak tartışması sürerken birşey oldumu hemen reisin arkasına sığınmaktan vazgeçmeliyiz bu ülkede binbir çeşit iş işlem hizmet var adam hangi birine yetişsin
    sen olayı anlamamışsın..olay böyle kurgulanmış durumda.. vitrinde bakanlar var.. onlar kötü şeylerde sorumluluğu üstlenmek için var.. iyi şeylerde/sonuçlarda pastayı yemek mr erdoğan ın işi.. görev bölüşümü bu şekilde.. o uçaklar alınmadıysa sözde "bütçe tedbirleri" kapsamında mr erdoğan istemediği için alnmamıştır, yıllardır görüyoruz tek karar merci malum kişi.. uçaklar için gerekli parayla başka bir şey yapılmıştır mesela 300 odalı yazlık saray..öncelikler farklı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    slm reis long döndunmu?yuzyılın çıkışın hazır mısın??
    Osbir aralığa kadar işlem yapmıycaz dayucuğum, piyasa alev aldı cayır cayır yanıyor, yangın sönsün, su veren itfaiyecinin hortumunu tutucaz
    Hamdım Piştim Yandım

7. Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    1d

Rusya devletine bağlı medya
    Esenler'de askeri kışladaki ağaçlık alanda yangın https://sptnkne.ws/GUqc

Ne oluyor böyle

Sayfa 556/1004 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları