Sayfa 560/1004 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Lambent usta,
    Dolarda bir bar anelezi yaparmısın...
    Özellikle haftalıkta...
    Teşekkür peşin....
    emakdarum dolar analızı pek ılgı alanımda degıl...daha usta arkadaslar var.ama suan salınacak goruntusu var..gecenlerde yazmıstım..dolar bazlı dusmesı zor demıstım bıstın. hem dolar hem bıst dustu .şimdı oyalama esas hareket eylul ayında her zaman olur bıstte..ama doların olsun dunyaya borcuj olsun...bugun dolar alırsan seneye 10.50 olursa faıze koy hıc basın agrımaz akmaz kokmaz 12. beklıosan al doları
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2. Sabah paylaştığımız dolardaki kedi merdivenine gidiyruz.
    8.40 altı günlük kapanışlarda 8.28 potada.

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    doların düşüşü ne şekilde algılanmalı borsa için kararsızım..zira dolar bazında çok süründürdüler son zamanlarda..

dolar bazında %5-6 arttı son bir kaç günde.. çok fazla değil ama yine de bir konsolidasyon arayacağım.. ona göre poz açarım..
    yanılmıyorsam sızıdınız dolar bazlı dusecek fazla yerı kalmadı demıstım...sızde ıkısı de duser demıstınız...oyle oldu..
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    yine bir hafta sonunu rahat geçirmek istiyorum satışı.
    gece kafayı yastığa rahat koyup, pazar kahvaltısını zevkle yapmak isteyenlerin satışı.

mart ayından beri galiba bir veya iki cuma artı kapattık.

5. Pala endeks vadede yeni bir şeyler deniyor

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    yanılmıyorsam sızıdınız dolar bazlı dusecek fazla yerı kalmadı demıstım...sızde ıkısı de duser demıstınız...oyle oldu..
    evet ve oldukça işime yaradı son bir iki haftalık süre..

bistte dolar bazlı bir vurkaç sezinliyorum.. bir şeyler rölantiye alınmış durumda.. %5-10-15 gibi dolar bazlı dalgalanmalar realizasyon için yeterli görülüyor..bazı büyük şirketlere baktığında aslında potansiyel daha fazla ama genel ekonomi/siyaset dengesi içinde realizasyon dalga boyu sanki daralmış gibi.. özellikle mart ayından beri daha belirgin..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    evet ve oldukça işime yaradı son bir iki haftalık süre..

bistte dolar bazlı bir vurkaç sezinliyorum.. bir şeyler rölantiye alınmış durumda.. %5-10-15 gibi dolar bazlı dalgalanmalar realizasyon için yeterli görülüyor..bazı büyük şirketlere baktığında aslında potansiyel daha fazla ama genel ekonomi/siyaset dengesi içinde realizasyon dalga boyu sanki daralmış gibi.. özellikle mart ayından beri daha belirgin..
    Genel olarak piyasada hacim kalmadı 22 Marttan itibaren. Olan parayı da yeni halk arzlar çekiyor biraz. Yabancıyı güzel küstürdük...

8.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    işte fırsatı kaçırmama isteği...dün akşam 152.000 i 3. hedef olarak belirlemişim fakat 1 ve 2 hedefin arasında 1/10 luk ilk pozu açmışım...pişman mıyım hayır...152.000 lerde geldi ve 151.150 ortalama maliyetle 2/10 cortum ve stop 153.500 de. cortçulara sabırlar lonkçulara tebrikler...herkese bol şanslar...ağustos sonuna kadar poz almam patlarsa...
    1/10 150.650 den flat kalan 1/10 un maliyeti 151.650 oldu gelebilirse 151.750 de 1/10 cort daha tekrar eklenecek. stopu ise 153.850 ye... bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Sayfa 560/1004 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •