Arama sonucu : 251 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EDATA - E-Data Teknoloji Pazarlama A.Ş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. İnşallah daha yeni haberleri gelince görelim birde.firma satınalma ,yeni şube açma gibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    iki tane daha şirket satın alacaklar ayrıca ankara eski şehir yolunda tüm ülkeye dağıtım amacı ile büyük bir depo oluşturacaklar sonra satışlar ve siber güvenlik elamanı alacaklar bunları bekleyin %30 enflasyon olan ülkede %50 kar yazan şirkete ortaksınız daha ne olsun
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

3.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    iki tane daha şirket satın alacaklar ayrıca ankara eski şehir yolunda tüm ülkeye dağıtım amacı ile büyük bir depo oluşturacaklar sonra satışlar ve siber güvenlik elamanı alacaklar bunları bekleyin %30 enflasyon olan ülkede %50 kar yazan şirkete ortaksınız daha ne olsun
    Kardeş güzel pazarlamacıymışsın.

Ben bu tip yazıların olduğu hisseden uzak dururum her zaman.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
     Alıntı Originally Posted by Maximum Yazıyı Oku
    Kardeş güzel pazarlamacıymışsın.

Ben bu tip yazıların olduğu hisseden uzak dururum her zaman.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ben pazarladığım için mi 6 liradan 14 liraya geldi uzak dur laga luga etme işin olmaz ise bu forumda ne geziyon
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •