Sayfa 454/1002 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. dostlar qinvest portföy ppf'si eil, ziraatten satamıyorum. özür dileyip fon alımsatım saatlerinde işlem yapmam konusunda uyarıyorlar beni. bu fon geceleri falan mı alınıp satılır oldu da benim haberim olmadı? bu ne iştir anlamadım. fon işleme kapalı görünüyor

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    dostlar qinvest portföy ppf'si eil, ziraatten satamıyorum. özür dileyip fon alımsatım saatlerinde işlem yapmam konusunda uyarıyorlar beni. bu fon geceleri falan mı alınıp satılır oldu da benim haberim olmadı? bu ne iştir anlamadım. fon işleme kapalı görünüyor
    Dostum Tefas son işlem saati 1200 o fonda.
    12'den sonra işlem yaptırmıyor.
    Yarın 9-12 arası denemek lazım.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    arkadaşım neden gözü yaşlı izliyorsun? ya da neden pazartesi yüzde 50 50 şeklinde tüm paranı fona yatırıyorsun ki. borsa eğitimlerindeki tüm eğitimi özetleyecek tek cümleyi kaç defa yazdım. sizin ne düşündüğünüz değil, piyasaların ne düşündüğü önemlidir diye. sanırım Selçuk gönençler hocanın ekotürk ve foreks kanallarındaki analizlerini tsakip etmiyorsunuz. az önceki tezi destekliyor aslında. çarşamba akşamı xu100 sinyalleri ala dönmüş. burada tüm paranla olmasa da şayet ppf üstü para kazanacağım diyorsan hafiften riske girip kademeli alışa başlayacaksın.. hamama giren terler misali kolay para yok. yüz lirayla gireceksen 30'uyla ilk atışı yapacaksın. oldu ki endeks 1410'u da aştı, bir yüzde 30 daha alacaksın ya da aldıktan sonra geri 1350'ye mi yanaştı. ikinci alımı oradan deneyeceksin falan. bunlar sadece eğitimlerde duyduğum sıtrateji örnekleri. şimdi gözü yaşlı izlemedesin. peki sen almadıkça 1410'u da kırıp 1500'e doğru yükselse ne olacak? bu sefer de gözyaşlarım durmaz akkar dilara mı diyeceksin? yazdıklarım şahsınızı eleştirmek amaçlı asla değil yanlış anlamayın. aynı şeyleri ben de yaptırdım durdum. yok ekonomi kötü, yok rezervler eksi falan diye bekledikçe yükselişleri kaçırıp dövünmek te var, o yüzden göstergeler al verince hafiften oyuna dahil olup duruma göre pozisyon artırmak ve azaltmak şeklinde güzel bir sıtrateji kurmak lazım bu kurtlar sofrasında diye düşünüyorum acizane. yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir. sesli düşüncelerimdir.
    hocam borsa hakkında ne tahminde bulurlarsa bulunsunlar şu aylarda yön belirsiz çünkü bist belli bir bant hareketi takip ediyor. investingde bist100'ü 20 yıllık aylık mum olarak açıp bakar ve alta üste iki çizgi çekersen bu bandın altı bu yıl 1000 üstü 1500 den geçiyor. benim demek istediğim 1000 güvenlidir, şirketlerin defter değeri ve F/K sı yüzünden daha aşağı gidemez gitsede kısa sürede döneceği sana para kaybettirmeyeceği kesindir. inşaatlarda ne yazar? önce emniyet bu yüzden altın döviz ve petrol işlerine de kesinlikle bulaşmam çünkü bunların ardında kar amaçlı para basan her sene büyüyen şirketler yoktur canı isterse cehenneme kadar düşebilir. altın onsu 10 sene önce alanın karı sıfır misal. türkiyede altın alanın liranın değer kaybına bağlı döviz bazlı kazancı var sadece o da altın kazancı sayılmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Dostum Tefas son işlem saati 1200 o fonda.
    12'den sonra işlem yaptırmıyor.
    Yarın 9-12 arası denemek lazım.
    sanırım dikkat etmemişim. en erken 12.30 sanıyordum. bunu da öğrenmiş olduk ama gerçekten saçma. bir çok kurumda en son 13.30, bunlar utanmasalar 11'e de çekecekler anlaşılan.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    sanırım dikkat etmemişim. en erken 12.30 sanıyordum. bunu da öğrenmiş olduk ama gerçekten saçma. bir çok kurumda en son 13.30, bunlar utanmasalar 11'e de çekecekler anlaşılan.
    Aynı şey bana da olmuştu.
    Ertesi gün satıp hepsini PPZ yapmıştım.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

6.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    hocam borsa hakkında ne tahminde bulurlarsa bulunsunlar şu aylarda yön belirsiz çünkü bist belli bir bant hareketi takip ediyor. investingde bist100'ü 20 yıllık aylık mum olarak açıp bakar ve alta üste iki çizgi çekersen bu bandın altı bu yıl 1000 üstü 1500 den geçiyor. benim demek istediğim 1000 güvenlidir, şirketlerin defter değeri ve F/K sı yüzünden daha aşağı gidemez gitsede kısa sürede döneceği sana para kaybettirmeyeceği kesindir. inşaatlarda ne yazar? önce emniyet bu yüzden altın döviz ve petrol işlerine de kesinlikle bulaşmam çünkü bunların ardında kar amaçlı para basan her sene büyüyen şirketler yoktur canı isterse cehenneme kadar düşebilir. altın onsu 10 sene önce alanın karı sıfır misal. türkiyede altın alanın liranın değer kaybına bağlı döviz bazlı kazancı var sadece o da altın kazancı sayılmaz.
    perşembe akşamı izlediğim ve çok değer verdiğim haluk canberk hoca, ağustos sonlarına doğru falan yavaş yavaş başlayarak yıl sonuna kadar uzayan bir yükseliş olabileceğini düşünüyor. şu halde siz, endeks 1300'ler altına gelmeden yükselişe geçse ve 1500'ü de herhangibir sebeple aşsa yine gözü yaşlı şekilde ppf sıralarından sinema izler gibi yükselişi izleyeceksiniz. herkesin risk algısı farklı ve buna sonsuz saygı duyuyorum. bol kazançlar dileğiyle

7.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Aynı şey bana da olmuştu.
    Ertesi gün satıp hepsini PPZ yapmıştım.
    hayat böyle, sizin durumun aynısını ben de yaşayıp eil alacağıma bundan sonra ppz alacağım anlaşılan.

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    perşembe akşamı izlediğim ve çok değer verdiğim haluk canberk hoca, ağustos sonlarına doğru falan yavaş yavaş başlayarak yıl sonuna kadar uzayan bir yükseliş olabileceğini düşünüyor. şu halde siz, endeks 1300'ler altına gelmeden yükselişe geçse ve 1500'ü de herhangibir sebeple aşsa yine gözü yaşlı şekilde ppf sıralarından sinema izler gibi yükselişi izleyeceksiniz. herkesin risk algısı farklı ve buna sonsuz saygı duyuyorum. bol kazançlar dileğiyle
    hocam bu iş hacılarla hocalarla yürümüyor ideolojik yaklaşıyorlar teknik falan umurlarında değil 2018 kayıtlıysan bunu farketmiş olman gerekirdi şimdiye ama şansı iyi giden birisin demekki uğurlu geliyorsa zaar benim de senin yöntemine saygım sonsuz halil reçber tunç şatıroğlu tuncay turşucu vaktiyle ciddi para kaybettirdi o yolda yokum artık. para kaybettiğimi seyretmeye üzüleceğime borsanın yükselmesine üzülmek daha mantıklı geliyor herkesin algısı farklı dediğin gibi. bi de çalışmıyorum nakit akışım yok o da etkili bu risk almama felsefemde.

Sayfa 454/1002 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •